Két kilogramm tököt legyalulunk, és annyi vízben, hogy éppen ellepje, vaníliarúddal, két citrom reszelt héjával és kicsavart levével puhára főzzük. Miután megpuhult ízlés szerint valamilyen alternatív édesítővel elkeverjük, és még negyed óráig forraljuk.
Forrón üvegekbe töltjük, pár percre fejre fordítjuk, és száraz dunsztban hagyjuk kihűlni.
♥ Az 1. változathoz az alaposan megmosott citrom és narancs héját vékonyan lehámozzuk - legegyszerűbb zöldséghámozóval - úgy, hogy a belső fehér része ne maradjon a héjon. Nagyon k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát vágd nagyon apróra, és pirítsd meg egy kevés olajon. Ezután öntsd rá a szintén nagyon apróra vágott gombát, és fűszerezd meg. Amikor a levét elfőtte - ez akár 20 perc is...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA zöldségeket alaposan megmossuk, majd meghámozzuk és ruhán lecsepegtetjük. Éles késsel kockákra vágjuk és egy nagyobb tálba téve összekeverjük. (ha kissé felaprítjuk, nem kell...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsd elő a zöldségeket, mosd meg a paradicsomot és az avokádót pucold meg. Pucold meg a hagymát is és készítsd elő a koriander zöldjét. A zöldségeket vágd akkorára, hogy az...
Elkészítési idő: 15perc Nehézség: Könnyű