32 dkg liszt (13 dkg Schar Mix B, 13 dkg Schar Mix it, 6 dkg Beiker)
5 g só
5 g cukor
10 g útifűmaghéj
2,5 dkg friss élesztő v. 1 cs szárított
4 ek. kókuszzsír
300 ml langyos víz
A száraz hozzávalókat egy tálban összekeverjük hozzá adom a kókuszzsírt és a kéz meleg vizet a robotgép dagasztó karjával kb. 5 percig keverjük, kilisztezett szilikon lapra borítjuk és 45 centis körré nyújtjuk.
A tetejét megkenjük kókuszzsírral, derelyevágóval 8 körcikkre vágjuk, sonkát és sajtot teszünk rá és lassan feltekerjük őket.
Kicsit meghajlítva tepsibe helyezzük lekenjük a tetejüket kókuszzsírral
1,5 órát szobahőmérsékleten kelesztjük
Ismét lekenjük, de most langyos tej és tojás keverékével 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük légkeverésre.
35 perc alatt készre sül, 15 perccel a vége előtt reszelt sajtot szórunk a tetejére
Szép színe lesz és nagyon finom puha belseje, ha sütés közben 10 percenként langyos tejjel átkenjük. Emellett érdemes egy csészében vizet tenni a sütő aljába, hogy gőzben süljön.
összekeverjük 15p pihentetés után belenyomkodjuk a tepsibe megpakoljuk 200fokon sütjük amíg a teteje szép nem lesz
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát hagyományos módon megfőzzük. Egy tepsit kizsírozunk. A tészta 1/3 részét eloszlatjuk benne. A tetejére a szeletelt sajtból teszünk egy réteget. Következő réteg ismét 1/3...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét felverjük a sóval,majd a cukrot hozzáadva kemény habbá verjük. Beletesszük a tojások sárgáját,az olajat,és a szódaport,amivel szintén tovább verjük,de csak addig...
Elkészítési idő: 45perc Nehézség: Könnyű