- 3 tojás
- 120 g fehér csoki vagy étcsoki
- 120 g sótlan krémsajt (Philadelphia)
Válaszd szét a tojásokat, a fehérjét tedd be a hűtőbe. 170 fokra melegítsd elő a sütőt. Gőzön olvaszd meg a csokit, hagyd hűlni kicsit. Keverd hozzá a krémsajtot és a tojás sárgájákat. Verd fel a tojás fehérjéket habbá. Keverd össze a krémmel. Öntsd a masszát egy 15 cm átmérőjű tortaformába. ( Olajozott papírral bérelni.9)Tedd a formát egy másik lábosba, amibe vizet öntesz. 15 percig süsd, majd hagyd állni még 15 percet. Díszítsd gyümölccsel vagy reszelt csokival.
1. Egy nagyobb tálba beleöntjük a habtejszínt, a tejet, a vaníliapudingot, a vaníliacukrot, habfixálót és a kristálycukrot. Kézi robotgéppel elkezdjük felverni, és addig dolgozzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínes töltelékhez: A tejszínes töltelékhez a tejszínt a cukorral felforraljuk, majd kihűtjük. Ezt követően a vajat habosra keverjük a vanília aromával. Folyamatos keverés...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőt előmelegítjük 180 C fokra. Egy 12 darabos muffin formát kibélelünk papírral. 2 A tészta hozzávalóit összekeverjük. A muffin papírokba kanalazzuk, és 180 C fokon kb. 20 pe...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű- A gesztenyemasszát egy tálba tesszük, és villával szétnyomkodjuk. - Hozzáadjuk a darált darált mandulát a baracklekvárt, és összegyúrjuk. - Ha ragad, akkor adjunk még hozz...
Elkészítési idő: 15-30 perc Nehézség: Könnyű