15 dkg Schar Mix B
15 dkg Beiker lisztkeverék
1 ek. burgonyapehely
1 tk. útifű maghéj
1 tk. só
1 kk. cukor
1/2 cs. Dr. Oetker porélesztő
3 ek. kókuszolaj
300 ml langyos víz
a hozzávalókat egy tálba mérjük és a robotgép dagasztófejével kb. 5 percig keverjük
lágy tésztát kapunk, amiből olajos kézzel gombóckákat formálunk és sütőpapíros tepsibe tesszük
a tetejüket megszórjuk rizsliszttet
50 fokra, légkeverésre a sütőbe tesszük kelni 30 percre
kivesszük, lekenjük a tetejüket kókuszolajjal
200 fokos sütőbe toljuk őket 5-6 percre
180 fokra csökkentjük a hőmérsékletet és további 20-25 percet
sütjük
A tésztát a szokásos módon kifőzzük.A vöröshagymát kockára vágjuk,zsíron pirítjuk hozzáadjuk a darált sertéshúst,fehéredésig pirítjuk a húst,fűszerezzük öntünk hozzá vizet és készr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szójaszószt, a szezámolajat, a fokhagymát, a kínai fűszerkeveréket és a reszelt gyömbért keverjük össze egy üvegtálban. A csirkehúst csíkozzuk fel, és adjuk a szójaszószos páchoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlink
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vanília pudingot fél liter tejben,ízlés szerinti mennyiségű cukorral felfőztem. A szikkadt kifliket karikákra vagdaltam,majd a cukros tejjel leöntöttem,majd a cukrozott mákkal ö...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű