·
Edit Pribojszki 6 tojásból a szokásostól kicsit eltérő módon piskótát sütöttem.Azért a szokásostól eltérő,mert a 6 tojáshoz nem 6 evőkanál lisztet adtam,hanem csak 3 evőkanállal,és 3 evőkanál holland kakaóport.A krém 25 dkg mascarpone,egy tábla jó minőségű fehércsoki,és 1,5 dl tejszin felverve.A gőz felett felolvasztott fehércsokit a mascarponéval elkevertem,majd hozzákevertem a felvert tejszint.Ezt rákentem a piskóta tekercsre,majd apróra kockázott epret szórtam rá.Tetejét tejszinben felolvasztott étcsokival öntöttem le.
A lisztben elmorzsoljuk a margarint, beletesszük a tojások sárgáját, a sót. Hozzáadjuk a cukrozott tejben felfuttatott élesztőt, és alaposan kidagasztjuk, majd meleg helyen kb 1 ór...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet összekeverjük az elmorzsolt túróval, majd hozzáadjuk a tojások sárgáit, a tejfölt, a porcukrot és a szódabikarbónát. Jól összegyúrjuk, és lisztezett nyújtódeszkán másfél...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA cukrot, a lekvárt, a zsírt és a tojást keverjük habosra habverővel. A lisztet, sütőport és a kakaóport keverjük össze. A masszát a liszttel kavarjuk el és fokozatosan adagoljuk h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zselé készítése: A hideg gyümölcslébe beáztatjuk a zselatint, felfőzzük, és ha sima kihűtjük. A krém készítése: A tejszínt kemény habbá verjük, megcukrozzuk, beleöntünk 1...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű