·
Edit Pribojszki 6 tojásból a szokásostól kicsit eltérő módon piskótát sütöttem.Azért a szokásostól eltérő,mert a 6 tojáshoz nem 6 evőkanál lisztet adtam,hanem csak 3 evőkanállal,és 3 evőkanál holland kakaóport.A krém 25 dkg mascarpone,egy tábla jó minőségű fehércsoki,és 1,5 dl tejszin felverve.A gőz felett felolvasztott fehércsokit a mascarponéval elkevertem,majd hozzákevertem a felvert tejszint.Ezt rákentem a piskóta tekercsre,majd apróra kockázott epret szórtam rá.Tetejét tejszinben felolvasztott étcsokival öntöttem le.
A lapokhoz a cukrot a tojással habosra kevertem, hozzáadtam a tejfölt, majd a szódabikarbónával és a sóval elkevert lisztet is. 3 felé osztottam; az első részbe a mákot, a másodikb...
Elkészítési idő: 1-1,5 óra Nehézség: NehézKeverjük össze a maragarint a cukorral, adjuk hozzá a tojássárgájákat és újra keverjük összze. Öntsük bele a tejet és a mézet. Keverjük át. Egy másik edényben keverjük össze a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA cseresznyét megmossuk és kimagozzuk. A tejcsokit daraboljuk. A három tojást felverjük. A vajat felolvasztjuk vízgőz felett, majd hozzákeverjük az étcsokit és a barna cukrot, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lisztet és a porcukrot egy nagyobb tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a darált olajos magot, a sót és a kockákra vágott, hideg vajat is. Kézzel (két tenyerünk, vagy ujjaink közö...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Könnyű