menu

Családireceptkönyv.hu

Forgácsfánk


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 tojás
1 tojás sárgája
1/2 cs. sütőpor
2 pohár tejföl
kevés rum
kevés cukor
liszt, amennyit felvesz

1/2 l olaj a sütéshez
Elkészítés:
Összegyúrni, kinyújtani, derelye vágóval darabolni, kisütni, porcukorral megszórni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Belga kelt gofri (Levendulalány)
Belga kelt gofri (Levendulalány)

A lisztet kimérem és átszitálom, jöhet bele a só és a kristálycukor. Elkeverem benne az instant élesztőt, ha azzal dolgozunk. Hogyha kovásszal akkor nagyon minimálisan meglangyosít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nagyon finom almatorta
Nagyon finom almatorta

A tésztához a vajat robotgéppel, a legmagasabb fokozaton habosra keverjük. Apránként belekeverjük a cukrokat, a sót és a reszelt citromhéjat is. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Diós patkó
Diós patkó

A lisztet egy tálba szitáljuk, majd hozzákeverjük a porcukrot, a sütőport és a darált diót. Végül gyors mozdulatokkal összedolgozzuk a puha margarinnal. Folpackba csomagolva legalá...

Elkészítési idő: 180 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsanna
Mézes kalács
Mézes kalács

A lisztbe belekeverjük a száraz hozzávalókat majd belemorzsoljuk a margarint.Utána beletesszük a tojásokat és a mézet. 1-2cm vastagságúra nyújtjuk és szaggatjuk.

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk