Tegnap hagyma levest csináltam isteni volt ez is olyan olcsó sőt mèg olcsóbb a lapcsánkánál.Hagxma mindig van 4-5 nagyobb fejet felapritom olajon dinsztelem, kevés vizzel felengedem só , majd turmixolom és újból felengedem vizzel levesnek 1 db húsleveskocka és főző tejszinnel behabarom de tej is meg teszi , őrölt bors izlés szerint , én tésztát is teszek bele mert férjem igy szereti de leves gyöngy betétet is lehet vagy piritóst kockára vágok
A zöldségeket kockára vágom és kevés olajon addig pirítom, míg a sárgarépában lévő cukor kezd karamellizálódni, amitől még finomabb és szebb színű lesz a leves. A borsóval is továb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát felkockázzuk, és kisütjük. A zsírján megpirítjuk a nagyon apróra vágott hagymát, majd a kockára vágott húst átforgatjuk rajta, míg kifehéredik. Hozzákeverjük a piros...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket és a csirkemellet kb. 3 cm-es darabokra fölkockázzuk. Olívaolajon vagy vajon megpirítjuk a reszelt fokhagymát, rányomjuk a curry pasztát, így felszabadulnak az illat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felkockázott vöröshagymát pároljuk meg kevéske olajon, majd pár perc után tegyük hozzá az áttört fokhagymát. Miután megpárolódott, szórjuk rá a lisztet, keverjük jól össze, és ön...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű