gyors, finom, pikk-pakk elfogy :)
Hozzávalók:
ribizli (én olyan 20dkg-ból csináltam)
1,5 dl tej
1 tojás
25 dkgliszt
1 kk sütőpor
10 dkg margarin
5 evőkanál kristálycukor
Elkészítés módja:
A lisztet a sütőporral jól elkeverjük.
A tojást a cukorral felverjük. A tejet és az olvasztott vajat hozzáöntjük. Jól elkeverjük.
A lisztet belekeverjük.
Óvatosan beleforgatjuk a ribizlit.
Muffinformát megtöltjük vele és 20-25 perc alatt megsütjük.
én légkeverésen 170fokon sütöttem!
Készítsük elő az alapanyagokat és a sütőt melegítsük elő 150 C-ra. Egy szilikonos sütőpapírral fedett sütőlemezre is szükségünk lesz. A tojásfehérjét kezdjük el habosítani egy csi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta elkészítése : A liszthez keverjük el a sütőport, és a többi alapanyagot hozzáadva gyúrjunk belőle tésztát. A tészta 2 / 3 része lesz a süti alja, ezt tegyük a hűtő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCukormentes habtejszínt édesítővel felverünk, majd mikor kihűlt a piskóta, megkenjük vele és meggyet dobálunk bele, végül újra feltekerjük. Én fagyasztott meggyet használok, mikr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tészta anyagát összegyúrjuk..két részre osztjuk ...az egyiket kinyújtva a zsírozott tepsibe terítjük rá szórjuk a zsemlemorzsát majd a reszelt almával betakarjuk megszórjuk a fah...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű