gyors, finom, pikk-pakk elfogy :)
Hozzávalók:
ribizli (én olyan 20dkg-ból csináltam)
1,5 dl tej
1 tojás
25 dkgliszt
1 kk sütőpor
10 dkg margarin
5 evőkanál kristálycukor
Elkészítés módja:
A lisztet a sütőporral jól elkeverjük.
A tojást a cukorral felverjük. A tejet és az olvasztott vajat hozzáöntjük. Jól elkeverjük.
A lisztet belekeverjük.
Óvatosan beleforgatjuk a ribizlit.
Muffinformát megtöltjük vele és 20-25 perc alatt megsütjük.
én légkeverésen 170fokon sütöttem!
I. Habosra keverjük a cukrokat a joghurttal és a tojással, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot is, és jól eldolgozzuk. A végeredmény egy lágy massza lesz. II. Forró olajba evőkan...
Elkészítési idő:A vajat a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgájákat. A tojásfehérjékből a kristálycukorral kemény habot verünk. A vajas kever...
Elkészítési idő:A lisztbe beleszitálni a cukrot és a sütőport,hozzá az olvasztott vaj. Tojás+tej:összekeverni és lassanként hozzáadagolni a keverékhez. Addig keverni, míg csomómentes nem lesz (rob...
Elkészítési idő: 1 óra