Töltelék levesbe
Elkapartam 4-5 csirkemájat, lepirítottam kis libazsíron 1 fej apróra vágott hagymát, és petrezselyemzöldet, hozzátettem a májat, borsot, pici vegetát. Beáztattam 4 zsemlét, kinyomkodás után hozzákevertem a zsemle mennyiségének megfelelő számú (tehát 4) tojást, hozzágyúrtam a májas-hagymás cuccot. Kicsit hígnak találtam, talán nem jól nyomkodtam ki a zsemlét, úgyhogy pici zsemlemorzsát kevertem még hozzá. Beletekertem folpackba jó szorosan (duplán, mert féltem, hogy valami baleset éri). 3 kis rudacska lett belőle. Ezt kb 1 órán át főztem a levesben, majd felszeleteltem.
A hagymát apró kockákra vágjuk, az olajon megfonnyasztjuk (kevés vízzel, hogy minél jobban szétfőjön). Egy kevés lisztet szórunk bele, picit pirítjuk (világos rántás színűre), ma...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA birsalma befőtett és 2 liter vizet felteszek egy lábasba. Amikor elkezd forrni beleteszem a fűszereket Végül 15-20 perc után, ha a birsalma megpuhult a tejfölböl és lisztből ha...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűHogyan készítjük: a zöldségeket kókuszolajon pirítsd meg,, kivéve a paradicsomot és a káposztát. Azután forrald vízzel fel őket, hozzáadva a káposztát és paradicsomot. Főzd, amíg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRántást készítek (a kb 2 ek lisztet megpirítok kevés olajon),lehúzom a tűzről, megpaprikázom, majd felöntöm hideg vízzel (kb 1,5 l). Sózom,megszórom őrült köménnyel, majd felforral...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű