Családireceptkönyv.hu

Töltelék levesbe


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Töltelék levesbe

Elkapartam 4-5 csirkemájat, lepirítottam kis libazsíron 1 fej apróra vágott hagymát, és petrezselyemzöldet, hozzátettem a májat, borsot, pici vegetát. Beáztattam 4 zsemlét, kinyomkodás után hozzákevertem a zsemle mennyiségének megfelelő számú (tehát 4) tojást, hozzágyúrtam a májas-hagymás cuccot. Kicsit hígnak találtam, talán nem jól nyomkodtam ki a zsemlét, úgyhogy pici zsemlemorzsát kevertem még hozzá. Beletekertem folpackba jó szorosan (duplán, mert féltem, hogy valami baleset éri). 3 kis rudacska lett belőle. Ezt kb 1 órán át főztem a levesben, majd felszeleteltem.

Töltelék levesbe

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Zöldbableves édesen
Zöldbableves édesen

A hagymát lereszelem. Beleteszem egy fazékba a zöldbabot, a kaprot és a hagymát. Felengedem vízzel. Teszek bele egy csipet sót és ízlés szerint cukrot vagy édesítőt. Kb. 1 órát f...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Írta: Detty
Májgaluska leves
Májgaluska leves

A májat lekaparjuk, ízesítjük sóval, borssal, majorannával, petrezselyemmel. Hozzáadunk 1 tejben áztatott kinyomott zsömlét, összekeverjük, és ha hígnak találjuk zsemlemorzsát tesz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Marcsi
Tejfölös lencseleves füstölthússa
Tejfölös lencseleves füstölthússa

A lencsét, előző este megválogatjuk, többször váltott vízben, dörzsöléssel megmossuk és körülbelül 4 dl hideg vízbe beáztatjuk. A füstölt húst vagy csontot előre főni tesszük, mer...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk