menu

Családireceptkönyv.hu

Aperitive Margarete cu Ou, Pariz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 felii de franzele (circa 200g)
4 oua
200 ml lapte
4- 6 felii de parizer
50 g cascaval sau parmezan ras
4 felii de cascaval
50 g unt sau ulei
sare
piper
unt pentru uns feliile de franzela
50 ml smantana, optional

Elkészítés:


Ungeti cu unt feliile de franzela, pe ambele fete.
Puneti-le una langa alta intr-un vas termorezistent si turnati peste ele laptele caldut. Intoarceti feliile pana se absoarbe tot laptele.

Asezati cate 1 felie de cascaval peste paine.
Decupati cate un cerc din mijlocul parizerului, indepartati-l si puneti restul peste cascaval.
Spargeti cate 1 ou in orificiul facut in parizer.

Condimentati cu sare si piper, dupa gust si presarati deasupra ficarui ou cascavalul sau parmezanul ras.
Repartizati uniform bucatele de unt.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 10- 15 min sau pana ce albusul este inchegat, cascavalul topit si
ouale incep deasupra sa se rumeneasca usor.
Serviti cald, cu cate 1 lingura de smantana deasupra fiecarei felii de franzela, optional

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Baconos makaróni torta
Baconos makaróni torta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyors hacsapuri
Gyors hacsapuri

A mérőcsésze 2.5 dl-es. A felütött tojást tálba teszem, ráöntöm a tejet, majd felverem. Hozzákeverem a lisztet. A túrót már előzőleg villával szétnyomom és összekeverem a reszelt s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
TÖLTÖTT TÓCSNI, ÖRDÖGLÁNGOS
TÖLTÖTT TÓCSNI, ÖRDÖGLÁNGOS

Tócsnit készítünk a szokásos módon csak nagyobbakba Burgonya lereszelve és annyi liszttel sűrítve, hogy ne folyjon. Üssünk bele tojást és fűszerezzük (zúzott fokhagyma, bors, só,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jolánka
Clatite la cuptor cu carne si ciuperci
Clatite la cuptor cu carne si ciuperci

Pentru clatite: am frecat oul cu sare, am adaugat laptele rece, apoi faina amestecata cu praful de copt. Am omogenizat bine si am inceput sa prepar clatitele intr-o tigaie cu diame...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk