menu

Családireceptkönyv.hu

Aperitive Margarete cu Ou, Pariz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 felii de franzele (circa 200g)
4 oua
200 ml lapte
4- 6 felii de parizer
50 g cascaval sau parmezan ras
4 felii de cascaval
50 g unt sau ulei
sare
piper
unt pentru uns feliile de franzela
50 ml smantana, optional

Elkészítés:


Ungeti cu unt feliile de franzela, pe ambele fete.
Puneti-le una langa alta intr-un vas termorezistent si turnati peste ele laptele caldut. Intoarceti feliile pana se absoarbe tot laptele.

Asezati cate 1 felie de cascaval peste paine.
Decupati cate un cerc din mijlocul parizerului, indepartati-l si puneti restul peste cascaval.
Spargeti cate 1 ou in orificiul facut in parizer.

Condimentati cu sare si piper, dupa gust si presarati deasupra ficarui ou cascavalul sau parmezanul ras.
Repartizati uniform bucatele de unt.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 10- 15 min sau pana ce albusul este inchegat, cascavalul topit si
ouale incep deasupra sa se rumeneasca usor.
Serviti cald, cu cate 1 lingura de smantana deasupra fiecarei felii de franzela, optional

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Tepsis,húsos burgonya
Tepsis,húsos burgonya

A darált húst kevés olajon előpároljuk, a burgonyát felszeleteljük, majd egy kivajazott tepsibe a hússal rétegezve lerakjuk. A Tepsis húsos burgonya alapot 4 dl vízben és 1 dl t...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kati
Zabpelyhes töltött karalábé
Zabpelyhes töltött karalábé

A zabpelyhet sóval, borssal ízesített vízbe áztatjuk. Közben a karalábékat meghámozzuk, tetejét levágjuk, a belsejét kivájjuk. A vöröshagymát átfuttatjuk kevés olajon, majd hozzáad...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Tört burgonya recept sütőben sütve, tojással
Tört burgonya recept sütőben sütve, tojással

1 A burgonyát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk és sós vízben puhára főzzük. 2 Közben a virslit karikákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, kockákra vágjuk és az olajon puhára páro...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kaporszósz buggyantott tojással
Kaporszósz buggyantott tojással

1. Egy lábosban felhevítjük az olívaolajat, majd aranyszínűre dinszteljük rajta a finomra vágott vöröshagymát. 2. Lehintjük liszttel, kevergetve átpirítjuk, majd hozzáadjuk a fin...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk