50 dkg spagetti
4 db tojás
15 dkg bacon
6 dkg reszelt parmezán sajt
1-2 ek olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
kevés zöldségzöld
só
bors
Egy kevés olajon megpirítjuk a felszeletelt bacont és a megpucolt, apróra felaprított fokhagymát. A tésztát a csomagoláson megadott utasítás szerint sós vízben kifőzzük. Közben a tojásokat felverjük a reszelt parmezán sajttal a parmezán mennyiségét ízlés szerint növelhetjük, a tojással együtt, és kevés finomra aprított zöldség zöldet keverünk bele .Amikor a tészta megfőtt, leszűrjük, és azon melegében ráöntjük a felvert tojást a sajttal, jól elkeverjük, majd hozzáöntjük a pirított bacont is. Még melegen tálalható a Carbonera spagetti .
Preheat your oven to 400F. Cut your baguette in half, and then cut each half length-wise. (This makes the full loaf easier to manage, and allows you to place a half loaf at each en...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat paprikákat, paradicsomokat apróra felkockázzuk, kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a 2 csomag bolognai alapot,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű½ kg tehéntúró 120 g búzadara 20 g szobahőmérsékletű vaj ½ citrom reszelt héja 3 tojás 2 csapott ek egész mák 1 ek porcukor 1 csipet só 100 g zsemlemorzsa 70 g vaj A túró...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felolvasztott margarinon megpároljuk az apróra vágott hagymát. Hozzátesszük a gombát, ízesítjük és puhára pároljuk. Belekeverjük a lisztet és felöntjük a tejjel. Beleszórjuk a re...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű