60 dkg liszt
3 evőkanálnyi olaj
2,5 dkg friss élesztő
2,5 dl víz
2 dl tej
2 csapott evőkanálnyi cukor
só
A tejet langyosítsd meg, és keverd el benne a cukrot, majd morzsold bele az élesztőt, és futtasd fel - erre a legjobb az 50 fokra melegített sütő, itt 10-15 perc alatt biztosan felfut. A lisztet mérd ki egy tálba, add hozzá az ízlésednek megfelelő mennyiségű sót, majd a felfutott keveréket és az olajat. Kezdd el összegyúrni, és adagold hozzá folyamatosan a vizet. Ha már kellőképp lágy - könnyen formálható, laza - tésztát kaptál, ami elengedi a tál falát, akkor ne adj hozzá többet.
Fedd le a masszát egy laza szövésű konyharuhával, és tedd félre kelni körülbelül 40 percre. Ha ez letelt, formálj a tésztából gombócokat - 10-15 darabot, annak függvényében, hogy kisebb vagy nagyobb lángosokat szeretnél majd ,- és újabb fél óráig hagyd őket kelni.
Miután ez is letelt, forrósíts olajat - annyit, hogy bőven elférjen benne a lángos - egy nagyobb serpenyőben, és süsd ki a tésztát.
A tésztát megfőzzük. A csirkemellet megpároljuk, majd összeturmixoljuk a tojással és a natúr joghurttal. Ezt ízlés szerint fűszerezzük, továbbá, ha a diéta engedi, mehet bele egy...
Elkészítési idő:Bedagasztod, megkel, nemkel meg nagyra nemkell 1kilos kenyeret varni. Es ahogy megkellt ugy tedd be a sutobe (ha ujra atgyurod tomorebb lesz) es 200fokon legkeveressel 35perc
Elkészítési idő:Megmossuk a csirkemellet,lecsepegtetjük a vizet,majd kis ujjnyi csíkokra vágjuk. Fűszerezzük sóval,borssal,csilipaprika őrleménnyel,kurkumával, rálocsolunk egy evőkanál olíva olaj...
Elkészítési idő: