Családireceptkönyv.hu

Cea mai rapida prajitura


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 pahar iaurt
1 pahar dulceata sau gem
1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
2.5 pahare faina
cca 60 gr zahar
1-2 cubulete de unt
2 oua

Elkészítés:


1. Amesteca dulceata cu bicarbonatul. Compozitia va creste in volum si va face spuma.
2. Dupa 5 minute pune ouale, iaurtul, zaharul si faina. Omogenizeaza bine. In cazul in care foloseste gem sau dulceata mai acrisoara, trebuie sa pui mai mult zahar.
3. Unge cu unt o tava de copt, presara niste faina pe toata suprafata ei si toarna aluatul in ea.
4. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ o ora.
Ca sa stii sigur cand e gata, fa testul cu scobitoarea.
Serveste prajitura cu zahar pudra.

Cea mai rapida prajitura

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ruman Imre
Meggyes-túrós villámsüti
Meggyes-túrós villámsüti

A hozzávalókat fenti sorrendben jól összekeverem. Egy közepes tepsibe öntöm, majd 200 fokra előmelegített sütőben 30 percen keresztül sütöm. Tetszés szerint szeletelem, majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Churros (Rupáner)
Churros (Rupáner)

1. Egy lábasban összemelegítjük a tejet, a vajat, a sót és a cukrot. 2. Ha szépen összeolvadt minden, akkor félrehúzzuk a tűzről, majd hozzákeverjük a liszttel elkevert sütőport g...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Evelin
Epres bundáskenyér
Epres bundáskenyér

Az epreket, vagy a gyümölcsöket alaposan mossuk meg, vágjuk kis szeletekre, rakjuk egy kisebb edénybe, szórjunk rá egy kanál cukrot, majd keverjük össze. Egy másik tálba a tehéntúr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Sárgarépás-diós zabkeksz
Sárgarépás-diós zabkeksz

1. Egy tálban kikeverjük a száraz anyagokat: liszt,szódabikarbóna,só, zabpehely, fahéj, fűszerkeverék, dió. 2. A répát megpucoljuk, lereszeljük. 3. A tojást a cukrokkal, vaníliáv...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk