100 gr cacao
1 lingurita zahar
50 gr unt
100 ml lapte
incalziti laptele, adaugati zahar, cacao. topiti untul pe baie de aburi, si adaugati-l in lapte.amestecati si fierbeti 2 minute. turnati in forme si puneti in frigider.
Nem kell az összes fehérjét bekeverni, elég a fele. Általában 1 fehérjéhez 15-20 dkg porcukrot mérünk, de ez függ a tojás nagyságától is. A cukormázhoz a fehérjét ki kell kevern...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta alapanyagait összegyúrjuk A tésztát elfelezzük, majd az egyik felet újra elfelezzük. A két kisebbik tésztát kinyújtjuk 3-4mm vastagságúra, és egy kb. 30x30cm-es tepsiben...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűGyúrjuk össze a tészta hozzávalóit. Osszuk két egyenlő részre. Az egyik részét nyújtsuk ki, és tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe, és lyukakat csináljunk rá villával. A másikat is...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémhez a tojásokat válaszd ketté, majd a sárgáját keverd el a túróval, a tejföllel, 10 dekagramm porcukorral és az egyik csomag vaníliás cukorral. Forrald fel a tejet a másik ké...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű