Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Ciorba taraneasca de porc


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg muschiulet de porc
400 g pulpa de rosii
150 g mazare din conserva
150 g fasole galbena din conserva
o radacina patrunjel
o ceapa
1-2 morcovi
o telina mica - 50 g
2-3 cartofi potriviti
un pastarnac
cateva buchetele de conopida
zeama de lamaie pentru acrit
verdeata - leustean, patrunjel
sare

Elkészítés:


Se taie carnea cubulete. Se pune intr-o oala si se adauga 3,5 l apa rece.

Se fierbe totul la foc mediu pentru circa 15-20 de minute timp in care se spumeaza foarte bine.

Ulterior se adauga zarzavatul tocat ( ceapa, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si morcovul ) si se potriveste gustul de sare.

Se lasa in continuare la fiert pana se inmoaie zarzavatul si carnea.

Se adauga cartofii taiati cuburi si buchetelele de conopida si se lasa in continuare la fiert.

Dupa ce toate au fiert, se pune pulpa de rosii, iar mai apoi se adauga mazarea si fasolea si se potriveste ciorba de sare.

Cand totul este fiert, se toarna zeama de lamaie si se presara verdeata tocata marunt.

Ciorba taraneasca se serveste simpla, cu smantana sau cu ardei iute.

Ciorba taraneasca de porc

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tárkonyos grízgaluskaleves sonkalében kolbásszal
Tárkonyos grízgaluskaleves sonkalében kolbásszal

1. A zöldségeket megpucoljuk és kockára vágjuk; a tárkonyt finomra aprítjuk; a kolbászt felkarikázzuk. 2. A sonkalevet felforraljuk, hozzáadjuk a hagymát, a sárgarépát, a petrezs...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Húsleves
Húsleves

A húst hideg vízbe oda rakjuk főni,ha felfőtt lehabozzuk a fűszereket, megpucolt zöldségeket hozzá adjuk.Készíthetünk hozzá tölteléket amit a levessel együtt főzünk meg.A vége felé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Harira – hagyományos marokkói ünnepi leves
Harira – hagyományos marokkói ünnepi leves

A vajon üvegesre pirítjuk a felaprított hagymát, hozzáadjuk a kis kockákra vágott zellert, az aprított petrezselymet, koriandert, a kurkumát, fahéjat, gyömbért. Rádobjuk a kockákra...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Ilona
Krumplileves
Krumplileves

A szalonnát pörcre sütöttem majd mellette a kolbászt is, egy tálba kivettem és félreraktam, a zsírra dobtam a vöröshagymát, megdinszteltem, ment rá a krumpli, a fűszerek, felöntött...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk