menu

Családireceptkönyv.hu

Ciorba taraneasca de porc


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg muschiulet de porc
400 g pulpa de rosii
150 g mazare din conserva
150 g fasole galbena din conserva
o radacina patrunjel
o ceapa
1-2 morcovi
o telina mica - 50 g
2-3 cartofi potriviti
un pastarnac
cateva buchetele de conopida
zeama de lamaie pentru acrit
verdeata - leustean, patrunjel
sare

Elkészítés:


Se taie carnea cubulete. Se pune intr-o oala si se adauga 3,5 l apa rece.

Se fierbe totul la foc mediu pentru circa 15-20 de minute timp in care se spumeaza foarte bine.

Ulterior se adauga zarzavatul tocat ( ceapa, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si morcovul ) si se potriveste gustul de sare.

Se lasa in continuare la fiert pana se inmoaie zarzavatul si carnea.

Se adauga cartofii taiati cuburi si buchetelele de conopida si se lasa in continuare la fiert.

Dupa ce toate au fiert, se pune pulpa de rosii, iar mai apoi se adauga mazarea si fasolea si se potriveste ciorba de sare.

Cand totul este fiert, se toarna zeama de lamaie si se presara verdeata tocata marunt.

Ciorba taraneasca se serveste simpla, cu smantana sau cu ardei iute.

Ciorba taraneasca de porc

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
Brokkolikrémleves videós
Brokkolikrémleves videós

A brokkolit annyi vízben, hogy ellepje puhára főzzük, a vízbe tesszük még egy kis fej hagymát, fokhagymát, burgonyát. Sóval, borssal ízesítjük. Ha megfőtt összeturmixoljuk, hozzáön...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Erdélyi csorbaleves
Erdélyi csorbaleves

A répát és a zöldséget vékony szálra, csíkra reszeljük, és olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a kockára vágott sertéshúst és felengedjük fél liter vízzel és félpuhára pároljuk. Ezu...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: keria
Görög citromos csirkeleves
Görög citromos csirkeleves

A csirkét egy fazékba tesszük, felöntjük annyi vízzel, amennyi jól ellepi és elkezdjük főzni. Amikor felforr a víz, a tetejét lehabozzuk majd sózzuk. Gyenge tűzön addig főzzük, amí...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csontleves
Csontleves

A zöldségeket megtisztítjuk. A csontokat leforrázzuk, leöblítjük. A csontokat hideg vízben feltesszük főni, ha felforrt lehabozzuk. Beletesszük a paprikát, paradicsomot, sót, bors...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk