10 clatite
Umplutura
300 gr branza de vaci
3 galbenusuri
5 linguri de zahar
1 plic zahar vanilat bourbon
coaja rasa de la o portocala
un praf de sare
Sos
500 ml smantana
3 galbenusuri
5 linguri de zahar
un plic zahar vanilat bourbon
Bezeaua
6 albusuri
6 linguri zahar
1/2 plic zahar bourbon
Am preparat umplutura din ingredientele de mai sus dupa care am umplut clatitele in forma de suluri. Le-am aseazat in forma unsa cu putin unt si am turnat deasupra sosul de vanilie preparat din: smantana, galbenusurile si zaharul amestecate si se pun la foc mic pana dau in clocot si apoi adaug zaharul vanilat .
Am introdus forma la cuptor si prepar bezeaua. Albusurile cu zaharul si zaharul vanilat batute spuma. Am scoas tava si se toarna bezeaua. Am introdus la cuptor si lasam pana ce bezeaua devine aurie. Am pudrat cu zahar pudra vanilat .
Se serveste atat calda cat si rece.
A jó öreg klasszikus meggyes piskóta recept egy 15x25 cm-es tepsire. Ha tuti befutó süti receptet keresel, hát megtaláltad! Friss, vagy konzerv meggyel is prímán működik. Nagyon fi...
Elkészítési idő: 1óra1. Az almát alaposan megmostam, és héjával együtt lereszeltem nagylyukú reszelőn, majd hozzáadtam a zabpelyhet, a diót, a fahéjat és a felolvasztottkókuszzsírt. 2. Az egészet kézz...
Elkészítési idő: