Cremvursti (de preferat mari, eu am avut mici din pacate)
cascaval sau orice fel de brinza care se topeste
bacon
se cresteaza cremvurstii fara sa ii taiem de tot, in lungime.
- se umple crestatura cu cascavalul /brinza
- se ruleaza cremvurtii umpluti in felia de bacon (al meu era afumat)
- incingeti cuptorul la maxim si introduceti cremvurstii pe tacva cu hirtie de copt, lasati la temperatura maxima primele 5 minute apoi la 200°c pina cind sunt gata rumeniti si brinza topita
sunt foarte buni cu salata verde sau cu cartofi
A burgonyákat meghámozzuk, karikákra vágjuk. Enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük a levét. Rászórjuk a maréknyi lisztet, a felvert tojást megsózzuk, ráöntjük a burgonyára...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A héjában megfőtt burgonyából vágjunk le egy szeletnyit, hosszanti irányban. Kanállal óvatosan kaparjuk ki a belsejét úgy, hogy maradjon egy kb. fél cm-es kérge a burgonyának. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítem 170 fokra. A rizst felteszem főni a tejben. Sózom, és hozzáadom a 40 g cukrot, a vanília kikapart magjait és magát a rudat is. Gyakran keverve "tejberizst" fő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fél csiremellfiléket felszeleteljük - nem baj, ha lesznek kisebb leeső darabok, ezek jók lesznek a hézagokat kipótolni -, és megsózzuk. Egy kb. 20x28 cm-es tepsi vagy sütőtál al...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű