Cremvursti (de preferat mari, eu am avut mici din pacate)
cascaval sau orice fel de brinza care se topeste
bacon
se cresteaza cremvurstii fara sa ii taiem de tot, in lungime.
- se umple crestatura cu cascavalul /brinza
- se ruleaza cremvurtii umpluti in felia de bacon (al meu era afumat)
- incingeti cuptorul la maxim si introduceti cremvurstii pe tacva cu hirtie de copt, lasati la temperatura maxima primele 5 minute apoi la 200°c pina cind sunt gata rumeniti si brinza topita
sunt foarte buni cu salata verde sau cu cartofi
A (kb. egyforma nagyságú) krumplikat meghámoztam, megmostam, és karalábévájóval a belsejét kiszedtem. A forgácsokat is megtartottam. Tölteléket készítettem: A darált húst, ne...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombákat megmossuk és leszárazzuk. Egy kiskanállal kicsit kikaparjuk a belsejüket, hogy több töltelék beleférjen, a külsejüket megkenjük kevés olívaolajjal és egy sütőlemezre pak...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA bulgurt felöntjük 2-szeres mennyiségű forró vízzel, fedő alatt főzzük pár percig, sózzuk, borsozzuk, majd félre tesszük, hogy magába szívja a maradék vizet. A zöldsége...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyük be az édesburgonyát a sütőbe 180-200 fokra kb. 45 percre, amíg a közepe is megpuhul. Amíg sül az édesburgonya, egy nagy serpenyőben, amiben minden elfér, tegyük fel a fokha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű