1 kg darált sertés
2 tojás
1 csésze prézli
1 csomag bacon
6 szelet sonka
6 szelet sajt
2 marok bébi spenót
2 evőkanál fokhagymapor
1-1 evőkanál só, őrölt bors
Tedd a darált húshoz a két tojást, a przlit és a fűszereket. Keverd össze masszává.
2. Bélelj ki alufóliával egy tepsit. Tedd bele a darált húst úgy, hogy mindenhol egyenletes vastagságú legyen. Takard az egészet gépsonkával, majd erre kerüljön a szeletelt sajt és a spenót.
3. Az alufóliában tekerd fel és rakd félre.
4. Az újból kiterített alufóliára rakd le sorba a bacon szeleteket úgy, hogy egymáson legyen a szélük. Tedd a szélére a hústekercset és göngyöld be az egészet a szalonnával majd az egészet takard be fóliával.Süsd meg 180 fokon 25 percet, majd a fóliából kiszedve 220 fokon még 20 percet.
Előkészülünk: felvágjuk apróra a hagymát, paprikát, paradicsomot, felkockázzuk a húst, a krumplit, a répát és nagyobb darabokba vágjuk a fehérrépát. Kókuszolajon üvegesre párol...
Elkészítési idő: bő 1 óraA dagadót kívül belül sózzuk, borsozzuk. Megtöltjük a töltelékkel, amihez az apróra vágott vöröshagymát üvegesre fonnyasztjuk a zsírban. Hozzáadjuk az apróra reszelt sárgarépát és...
Elkészítési idő:Először a csülköt főzzük meg. A darált húst borssal, pirospaprikával ízesítjük. Ha a csülöklében főzzük a káposztát, akkor nem szükséges sózni. Felütjük a tojásokat, és a húshoz ad...
Elkészítési idő: