4 tojás
2 pohár cukor
1 pohár gyümölcsjoghurt
1 pohár olaj
1 cs sütőpor
3 pohár liszt
meggy-friss, mirelit, vagy befőtt-ízlás szerint
A hozzávalókat, a meggy kivételével, elkeverjük, és zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük.
Megszórjuk a gyümölccsel, és sütőben 200 fokon tűpróbáig sütjük. A tetejét meghinthetjük porcukorral.
1. Előbb keverjük össze külön keverőtálban a folyékony hozzávalókat: olvasztott vaj/kókuszzsír, víz, tojás, édesítő/sztevia. 2. Egy másik tálban keverjük össze a liszteket a szóda...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrós töltelék hozzávalóit összekeverjük, kis gombócokat formázunk belőle és betesszük a hűtőbe. A barackot (gyümölcsöt) megmossuk, lecsöpögtetjük. (Ha befőttet használunk, lecsö...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojások fehérjét habbá verjük. A margarint a porcukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük és hozzáadjuk a lisztet, a rumot, majd a tojások felvert habját. Összekeverjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét a cukorral és csipet sóval kemény habbá verem. Apróra vágom az aszalt gyümölcsöket (a vörösáfonya mennyei benne), a csokoládét, diót vagy mandulát, megszórom kev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű