7 dl tejszin
1 kg cukor
400 gr. kakaópor
1 kg vaj
TEJSZINT FELFORRALJUK A CUKORRAL, vegyük lennebb a gázt, szitáljuk bele a kakóport. Főzzük folyamatos keverésssel.amikor kihül hozzáadjuk a vajat,
Tárolható hütőbe, mert sokáig eláll.
Az élesztõt kevés langyos tejjel és kevés cukorral felfuttatjuk. A margarint a liszttel elmorzsoljuk és hozzáadjuk a megkelt élesztõt, cukrot, tojást, sütõport és jól összegyúrju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kettéválasztjuk. A tojások sárgáját a cukrokkal habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejet, az étolajat és a sütőporral elkevert lisztet is. Végezetül a keményre vert tojásh...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű1. A töltelékhez a tejet a cukorral meg a dióval felforraljuk, majd levesszük a tűzről és belekeverjük a reszelt citromhéjat. Félrerakjuk hűlni. 2. A lisztet összekeverjük a sütőp...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesA háztartási kekszet apróra törjük és a vajjal, tejszínhabbal, dióval és cukorral együtt egy tálba tesszük, robotgéppel összedolgozzuk. Lekapcsolható oldalú sütőformába nyomkodjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű