40 dkg csirkemell
60 dkg mirelit borsó
1 kisebb hagyma
1 nagy paradicsom
friss zöldpetrezselyem
olívaolaj
só, bors
A hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, majd olívaolajon megdinszteljük és hozzáadjuk a felvagdosott húst is. Fűszerezzük, majd a paradicsomot meghámozzuk és pépesítjük, felöntjük vele. Mikor félig kész belekeverjük a borsót és a felvagdosott zöldpetrezselymet. Ha szükséges felöntjük egy kevés vízzel és puhára főzzük.
A megtisztított, lecsepegtetett melleket vékonyra klopfoljuk és meghintjük sóval. Egy edényben olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a 3 evőkanál kukoricalisztet a forgatáshoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsemlét megáztatom, és jól kinyomkodom.Hozzáadom a darál húshoz ezután az apróra vágott petrezselymet, egy kevés olajon megpirított hagymát ,fokhagymát, a tojást, borssal, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott és megszárított csirkemellet kisebb szeletekre vágjuk. Egy tálban összekeverjük a joghurttal, a szétnyomott fokhagymával, sóval, borssal, citromlével, és az apróra vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat kenjük be sóval és borssal, majd kevés olajban süssük meg őket. Készítsük el a szószt a felsorolt hozzávalókból, majd öntsük rá a sült csirkecombokra. Pároljuk a...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű