6 tojás
6 evőkanál cukor
6 evőkanál liszt
a tojásokat szétválasztjuk
a sárgáját a cukorral jó habosra kikavarjuk, majdnem fehérnek kell lennie, használni lehet a mixert
a lisztet fokozatosan hozzáadjuk
a fehérjét jó kemény habbá verjük (ha felfordítjuk az edényt, ne folyjon ki), majd fokozatosan, lassan kavarva, hogy ne essék össze, hozzáadjuk a többihez
kivajazott-lisztezett/ sütőpapírral kibélelt tepsibe/tortaformába öntjük
előmelegített lerben 35-4o percig sütjük, szúrópróbával (villát szúrunk bele, ha nem ragad rá a tészta, akkor kész van) ellenőrizzük, hogy kész-e
a sütő ajtaját nem szabad nyitogatni (várjunk min.3o percet), mert összeesik a tészta
amikor megsült, megállítjuk a lert, majd félig nyitott sütőben még 1o-15 percig hagyjuk, azután kivesszük és használjuk a recept szerint
Egy robotgép segítségével kikeverjük a kristálycukrot a tojással, a vaníliás cukorral és a vajjal. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a kakaóport, a tejet, és a rumaromát, majd to...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1. A tészta hozzávalóiból 4 lapot sütünk. 2. Pépet főzzünk a lisztből és tejből, mikor kihűlt és a vajat kihabosítottuk a cukorral, belekanalazzuk a pépet és a citromok levét....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat géppel közepesen sűrű tésztává keverjük, majd kisütjük.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyűelkészítés Mind a 2 féle pudingot külön-külön megfőzzük, a csomagoláson lévő utasítás szerint a cukorral és a tejjel. Egy üvegedénybe lefektetjük a babapiskóták felét,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű