3-4 pulpe de pui
10 cartofi
3 cepe
3-4 gogosari
2 morcovi,
o radacina patrunjel
ulei
suc de rosii (optional)
Se taie bucati mari vreo 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, 3 cepe, 3-4 gogosari (sau ce legume prefera fiecare). Toate astea se condimenteaza (sare si piper) si se pun intr-o tava cu 1/2 cana apa si cateva linguri de ulei, eventual si putin suc de rosii. Deasupra se pun bucati de carne ( eu prefer de pui). Se acopera tot cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 45-50 min. Apoi se scoate folia si se mai lasa in cuptor 20-25 min. la foc tare sa se rumeneasca bine carnea.
A pulykamellet egyforma hosszú és vastagságú vékony csíkokra felszeleteljük. Kb. akkorák legyenek, mint a bacon-ök. A sajtot 2 mm vastag csíkokra vágjuk. 3 szelet húscsí...
Elkészítési idő:A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához kev...
Elkészítési idő:A csirkét 6-8 darabra szétszedjük, sóval és borssal ízesítjük. A gombát megtisztítjuk és megmossuk. (Ha lehet ne használjunk folpackba csomagolt gombát mert ki tudja mikor csomagol...
Elkészítési idő: 1,5 óra