3-4 pulpe de pui
10 cartofi
3 cepe
3-4 gogosari
2 morcovi,
o radacina patrunjel
ulei
suc de rosii (optional)
Se taie bucati mari vreo 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, 3 cepe, 3-4 gogosari (sau ce legume prefera fiecare). Toate astea se condimenteaza (sare si piper) si se pun intr-o tava cu 1/2 cana apa si cateva linguri de ulei, eventual si putin suc de rosii. Deasupra se pun bucati de carne ( eu prefer de pui). Se acopera tot cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 45-50 min. Apoi se scoate folia si se mai lasa in cuptor 20-25 min. la foc tare sa se rumeneasca bine carnea.
A csirkemelleket felszeleteljük (4 szeletet kapunk), megmossuk és szárazra töröljük. Mindkét oldalát besózzuk. Egy tálban összekeverjük a tojást, az 1 ek lisztet, a reszelt sajto...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát kevés olajon megfuttatjuk. Rádobjuk a borókabogyót, és azzal is pirítjuk egy kicsit. Beletesszük a zsályát egészben, a jól megmosott citromot héjastól cikk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst több szeletre osztjuk és kiklopfoljuk. Átkenjük fűszerekkel, majd a gombát leszűrjük és elosztjuk a hússzeletek közepén. Szorosan feltekerjük mindegyiket, majd egy kevés vaj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítése: A szárnyakat megmossuk, majd egy tálba tesszük és átkenjük olívaolajjal, megsózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a liszttel és a fűszerekkel és egyenként beleforgatj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű