menu

Családireceptkönyv.hu

Pulpe de pui la cuptor


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3-4 pulpe de pui
10 cartofi
3 cepe
3-4 gogosari
2 morcovi,
o radacina patrunjel
ulei
suc de rosii (optional)

Elkészítés:


Se taie bucati mari vreo 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, 3 cepe, 3-4 gogosari (sau ce legume prefera fiecare). Toate astea se condimenteaza (sare si piper) si se pun intr-o tava cu 1/2 cana apa si cateva linguri de ulei, eventual si putin suc de rosii. Deasupra se pun bucati de carne ( eu prefer de pui). Se acopera tot cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 45-50 min. Apoi se scoate folia si se mai lasa in cuptor 20-25 min. la foc tare sa se rumeneasca bine carnea.

Pulpe de pui la cuptor

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csirkemell sajtos-burgonyás bundában
Avatar Kis Franciska Kedvelnék
Csirkemell sajtos-burgonyás bundában

A csirkemelleket felszeleteljük (4 szeletet kapunk), megmossuk és szárazra töröljük. Mindkét oldalát besózzuk.  Egy tálban összekeverjük a tojást, az 1 ek lisztet, a reszelt sajto...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Tejfeles libacomb szegfűborsos szalvétagombóccal
Tejfeles libacomb szegfűborsos szalvétagombóccal

Az apróra vágott hagymát kevés olajon megfuttatjuk. Rádobjuk a borókabogyót, és azzal is pirítjuk egy kicsit. Beletesszük a zsályát egészben, a jól megmosott citromot héjastól cikk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Baconbe tekert csirke gombával töltve
Baconbe tekert csirke gombával töltve

A húst több szeletre osztjuk és kiklopfoljuk. Átkenjük fűszerekkel, majd a gombát leszűrjük és elosztjuk a hússzeletek közepén. Szorosan feltekerjük mindegyiket, majd egy kevés vaj...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Ropogós pikáns csirkeszárnyak sütőben sütve –
Ropogós pikáns csirkeszárnyak sütőben sütve –

Elkészítése: A szárnyakat megmossuk, majd egy tálba tesszük és átkenjük olívaolajjal, megsózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a liszttel és a fűszerekkel és egyenként beleforgatj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk