40 dkg penne
60 dkg darált sertéshús
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 dl paradicsompüré
bazsalikom
15 dkg reszelt sajt
só, bors
olaj
A tésztát sós vízben megfőzzük. A felszeletelt hagymát kevés olajon megdinszteljük, a húst is belekeverjük és addig sütjük, míg feldobja a levét. Fűszerezzük, belekeverjük a paradicsompürét és a zúzott fokhagymát, kevés vizet öntünk alá és lassú tűzön készre főzzük a ragut. A leszűrt tésztát kiolajozott, hőálló edénybe tesszük, a ragut hozzákeverjük. A sajttal megszórjuk és 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.
A kocsonyahúst jól megtisztítom és megmosom. Hideg vízben felteszem főni. Az első levét leöntöm és új vízben ismét felteszem főni. Ha ismét felforrt, hozzáadom a hagymákat, a zöl...
Elkészítési idő:Mindent beleteszel az edénybe ,és felengeded vízzel hogy bőven ellepje 2-3 órára beteszed fedővel letakarva a sütőbe. A vöröshagymát és a husikat kockára vágva. Mikor már majdnem...
Elkészítési idő:5tojàsból , sűrű palacsibta tésztàt készítek kb fél óràra hűtőbe teszem pihenni.Megpucolon a krumplit,en az uborkagyaluval szeletelem fel,fagyos zsírral kikenem a tepsit,:belerakom...
Elkészítési idő: