menu

Családireceptkönyv.hu

rulouri cu carnita de porc


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


500 g muschi de porc
300 gr ciuperci
1 ceapa mare
1/2 pahar vin rosu
150 gr branza
1-2 pere
sare
piper

Elkészítés:


Taie carnea in fasii mai lungi si potriveste-o de sare si piper.
2. Taie ceapa julienne.
3. Perele spala-le si taie-le in bucatele, la fel ca si ciupercile.
4. Branza feliaz-o subtire.
5. Rumeneste ceapa si ciupercile, apoi adauga bucatelele de pere.
6. Dupa 2-3 minute pune cate o felie de branza pe fiecare fasie de carne, apoi cate o lingura de ceapa, ciuperci si pere.
7. Acopera cu alta felie de branza (daca iti mai ramane), ruleaza si prinde cu scobitori.
8. Pune rulourile intr-o tava si baga-le in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 10 minute.
9. Dupa 10 minute stropeste-le cu vin rosu, apoi mai tine-le in cuptor pana la 15 minute.

rulouri cu carnita de porc

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajnalka
temesvári sertéstokány
temesvári sertéstokány

A sertéslapockát és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra, a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Ha friss zöldbabunk van, azt is 2-3 centisre daraboljuk. A szalonnát kiolvas...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
klasszikus sertéspörkölt
klasszikus sertéspörkölt

A húst mosd meg, törölgesd meg, és vágd fel körülbelül másfél centis kockákra. A vöröshagymát hámozd meg, aprítsd fel, és zsiradékon pirítsd aranybarnára. Add hozzá a feldarabolt p...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hencsi
Fasírt másképp
Fasírt másképp

Összedolgozzuk, majd golyókat formálunk belőle és belecsavarjuk mindjárt egy szál baconszalonnába. 200 fokos sütőben, 30 perc alatt készen van.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar JÓASSZONY PECSENYÉJE
JÓASSZONY PECSENYÉJE

A tarját szeleteljük fel és klopfoljuk ki. Sózzuk, borsozzuk meg, majd dörzsöljük be összezúzott fokhagymával. A szeleteket kenjük be vékonyan mustárral és lefedve tegyük félre, h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk