500 g muschi de porc
300 gr ciuperci
1 ceapa mare
1/2 pahar vin rosu
150 gr branza
1-2 pere
sare
piper
Taie carnea in fasii mai lungi si potriveste-o de sare si piper.
2. Taie ceapa julienne.
3. Perele spala-le si taie-le in bucatele, la fel ca si ciupercile.
4. Branza feliaz-o subtire.
5. Rumeneste ceapa si ciupercile, apoi adauga bucatelele de pere.
6. Dupa 2-3 minute pune cate o felie de branza pe fiecare fasie de carne, apoi cate o lingura de ceapa, ciuperci si pere.
7. Acopera cu alta felie de branza (daca iti mai ramane), ruleaza si prinde cu scobitori.
8. Pune rulourile intr-o tava si baga-le in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 10 minute.
9. Dupa 10 minute stropeste-le cu vin rosu, apoi mai tine-le in cuptor pana la 15 minute.
A hússzeleteket kissé kiverjük, sertés fűszerkeverékkel beszórjuk és vajon/margarinon, vagy akár olajon mindkét oldalán világosra sütjük. Egy tepsit kikenünk margarinnal, a hússze...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hússzeletek mindkét felét sózzuk, borsozzuk. A hőálló tálunk vagy tepsink alját kiolajozzuk, majd néhány teáskanál ketchuppal is megkenjük. Ráfektetjük a húsokat, vékonyan a tete...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Könnyű• A karajt kiklopfoljuk, majd megszórjuk sóval és borssal. Minden szeletre ráhelyezünk némi bébi spenótot illetve a húsok végébe 1-2 szelet füstölt húst is (lehetne némi sajttal is...
Elkészítési idő: 1.5-2 óra Nehézség: KözepesA húst megmossuk és felkockázzuk.A hagymánkat kockára vágjuk és zsíron ledinszteljük,majd a húsunkat is hozzáadjuk és fehéredésig pirítjuk,majd a fűszereket is és egy kevés vizet a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű