menu

Családireceptkönyv.hu

Sos de Rosii


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/2 l bulion
1 -2 linguri zahar
sare dupa gust
100 ml ulei
3 linguri rase de faina

Elkészítés:


Punem uleiul la incins si adaugam cele 3 linguri de faina. Lasam sa prajeasca un pic apoi stingem totul cu 1/2 litru bulion. Cand da in clocot adaugam 2 linguri zahar si sare dupa gust. Lasam sa dea 2-3 clocote apoi se poate lua dupa foc.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
REBARBARA SZÓSZ
REBARBARA SZÓSZ

Rebarbarát megpucoljuk, és feldaraboljuk. Kevés olajon 5-10 perc alatt megdinszteljük. Ezután felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és puhára főzzük kb. 10 perc alatt. Leturmixol...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Almás fahéjszirup
Almás fahéjszirup

Előbb keverd el a száraz alapanyagokat egy kisebb lábosban, majd öntsd fel az almalével, és a citrommal. Folyamatos kevergetés közben főzd közepes lángon. Eleinte jó habos, de no...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Madártej Boros V.
Madártej Boros V.

https://borosvalikonyhaja.blogspot.hu/search/label/Mad%C3%A1rtej

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Kapros túróval töltött rántott csirkemell
Kapros túróval töltött rántott csirkemell

A töltelékhez összekeverjük a túrót, sót, a kaprot, a tojást. Ha nem elég vékonyak a szeletek (kb. 0,5 cm), akkor kiklopfoljuk őket, és a szelet hozzánk közel eső végére helyezzük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk