1/2 l bulion
1 -2 linguri zahar
sare dupa gust
100 ml ulei
3 linguri rase de faina
Punem uleiul la incins si adaugam cele 3 linguri de faina. Lasam sa prajeasca un pic apoi stingem totul cu 1/2 litru bulion. Cand da in clocot adaugam 2 linguri zahar si sare dupa gust. Lasam sa dea 2-3 clocote apoi se poate lua dupa foc.
A felhasználandó füveket, fűszereket alaposan megmossuk, kicentrifugáljuk vagy konyharuhába takarva szárazra törölgetjük, szikkadni hagyjuk. Formájuknak megfelelő, 1 literes, szűke...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes6 db friss, lehártyázott csirkemájat megszórunk majoránnával, törött borssal és Szafi Fitt kókuszzsírban mindkét oldalát közepes lángon 3-3 percig sütjük. Amikor kész, még forrón r...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA barackokat mosd meg, majd kockázd fel. A hagymát, szintén tisztítsd és kockázd. Tedd egy lábasba, reszeld rá a citromhéjat, facsard rá a levét, add hozzá a nádcukrot, a csillag...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1 Egy edénybe beletöröm a tojásokat, hozzáadom a mustárt. 2 Hozzáadom a sót és borsot. 3 Belefacsarom a citromlevet. 4 Fokozatosan, vékony sugárban csurgatom bele az olajat,...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű