200 g sajtkrém (Light Philadelphia)
200 g ízesített fehérjepor (TwinLab Isopure)
70 g ízesítetlen szója protein (TwinLabVega Fuel)
2 ek. házi mogyoróvaj
1 tk. vanília kivonat
A robotgépben összekeverem a két féle proteint, aztán hozzáadom a többi alapanyagot. A massza akkor van kész, mikor összeáll egy nagy gömbbé a gépben. Ezután megformázom, és szeletekre porciózom becsomagolom, és a hűtőben tartom. Néha bevonom cukormentes csokoládéval is a szeletkéket, de a minden napokban, csak levágok egy darabot a hűtőben lévő masszából bele teszem egy zacskóba a zacskót a táskámba, és rohanok is…
Először az almát meghámozzuk, lereszeljük és a cukorral, fahéjjal, reszelt citromhéjjal fedő alatt megpároljuk. A párolás vége felé a fedőt vegyük le, hogy az alma leve el tudjon p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveles tésztából 2 lapot nyújtunk, és rózsaszínűre megsütjük (25 × 35 cm tepsi hátán, 120°C fokon). A második lapot kockákra megvágva sütjük meg, hogy sütés után könnyen szelete...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a tölteléket készítjük el, melyhez a hozzávalókat összekeverjük és állni hagyjuk. A tésztához először az élesztőt futtatjuk fel kevés meleg tejben, cukorral. A lisztet elmo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A körülbelül 20*35-ös, közepes tepsi alját kivajazzuk, és beleöntjük a fahéjjal, pudingporral, negyed bögre cukorral elkevert, felkockázott almát. 2. Ezután a tészta hozzávalói...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű