Családireceptkönyv.hu

cukormentes fehérjeszelet


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


200 g sajtkrém (Light Philadelphia)
200 g ízesített fehérjepor (TwinLab Isopure)
70 g ízesítetlen szója protein (TwinLabVega Fuel)
2 ek. házi mogyoróvaj
1 tk. vanília kivonat

Elkészítés:


A robotgépben összekeverem a két féle proteint, aztán hozzáadom a többi alapanyagot. A massza akkor van kész, mikor összeáll egy nagy gömbbé a gépben. Ezután megformázom, és szeletekre porciózom becsomagolom, és a hűtőben tartom. Néha bevonom cukormentes csokoládéval is a szeletkéket, de a minden napokban, csak levágok egy darabot a hűtőben lévő masszából bele teszem egy zacskóba a zacskót a táskámba, és rohanok is…

cukormentes fehérjeszelet

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Almás morzsa
Almás morzsa

Piszkosul egyszerű dolgotok van, aki szeretne 2-3 óráig pepecselni a konyhában, az most keressen másik receptet! Itt annyi a teendő, hogy a körtéket és almákat szépen megpucoljátok...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gumicukor
Gumicukor

1. Frissen préseljük ki a gyümölcslevet. 2. Keverjük a gyümölcslé feléhez a zselatint, majd pár percig hagyjuk állni. 3. Egy másik edényben kezdjük el felmelegíteni a maradék gyü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hencsi
Édes háromszögek
Édes háromszögek

A langyos, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd összekeverjük a tészta hozzávalóit. Bedagasztjuk,majd duplájára kelesztjük. Ha megnőtt, 4 részre osztjuk, egyenként vékonyr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Párizsi krém
Párizsi krém

A tejszínt a cukorral felforraljuk. Forrón belekeverjük a 140 g vajat és a kakaót. Erős szálra főzzük, ha kihűlt a maradék vajjal kihabosítjuk a krémet.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk