4 tojás
5dkg darált kókuszreszelék (köszi a tippet)
4 dkg eritrit/xilit
A csokimáz:
3 dkg vaj vagy kókuszolaj
3 dkg kakaó
3 dkg xilit/eritrit
1.5 dl víz
A tojást kettéválaszjuk. Fontos,h szobahőmérsékletű legyenn,akkor szebb habunk lesz. A sárgáját a 2 dkg xilit/eritrittel habosra keverjük,a fehérjét laza habbá,majd a maradék "cukorral" keményre verjük. A sárgájához keverjük a kókuszreszeléket egy kanál fehérjehabbal,majd a többi habot is óvatosan beleforgatjuk. 20x20-as,sütőpapíros tepsibe öntjük. 10 percig 180,majd kb 20 percig 160 fokon sütjük. Kihűtjük,20 kockaára vágjuk.
A mázhoz valót összemelegítjük
A kockákat ebben megfürdetjük és kókuszreszelékben meghempergetjük.
Teljesen ugyanúgy kell csinálni, mint a kókuszos keksztekercset.
Elkészítési idő:A gyárinál finomabb, szebb - és sokkal küzdelmesebb. Az öntudatos karácsonyfadíszítő egy percet sem habozik, ha döntenie kell, hogy boltban kapható, vagy saját készítésű hab...
Elkészítési idő:teljes tészta hozzávalókat összeturmixolni. 1/3-2/3 arányra osztani 1/3-hoz 2kaanál kakakót keverni sütőpappírral bélelt tortaformába öntögetni (középre kicsit egyikből, kicsit...
Elkészítési idő: