4 tojás
5dkg darált kókuszreszelék (köszi a tippet)
4 dkg eritrit/xilit
A csokimáz:
3 dkg vaj vagy kókuszolaj
3 dkg kakaó
3 dkg xilit/eritrit
1.5 dl víz
A tojást kettéválaszjuk. Fontos,h szobahőmérsékletű legyenn,akkor szebb habunk lesz. A sárgáját a 2 dkg xilit/eritrittel habosra keverjük,a fehérjét laza habbá,majd a maradék "cukorral" keményre verjük. A sárgájához keverjük a kókuszreszeléket egy kanál fehérjehabbal,majd a többi habot is óvatosan beleforgatjuk. 20x20-as,sütőpapíros tepsibe öntjük. 10 percig 180,majd kb 20 percig 160 fokon sütjük. Kihűtjük,20 kockaára vágjuk.
A mázhoz valót összemelegítjük
A kockákat ebben megfürdetjük és kókuszreszelékben meghempergetjük.
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. A cukrot és az egész tojásokat elektromos habverővel keverjük habosra, amíg kifehéredik, könnyű krémes lesz (kb 5 perc). Szitáljuk hozzá a lisztet...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük. A 32 x 25 cm nagyságú tepsit sütőpapírral kibéleljük és a tésztát beleöntjük. A sütőt 180 C-ra előmelegítjük és 30-35 percig sütjük. felszeleteljük,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA 2 egész tojást a cukorral és a tejjel habosra kavarjuk, apránként hozzáadjuk az olajat. A lisztet elvegyítjük a kakaóval és a sütőporral, majd a tojásos masszába kavarjuk. A kré...
Elkészítési idő: 65 perc Nehézség: KönnyűA kiflit karikára vágom, meglocsolom a felforrósított tejjel, megszórom a vaníliás cukorral, a mákkal, a porcukorral, a reszelt citromhéjjal és alaposan összekeverem. Egy lábasb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű