100g porkolt mogyoro
75g kokuszolaj
2 kk carob por
50g xylit
20g kokusztejpor
Először főzzük le a kávét, mert hidegen lesz rá szükségünk. Verjük fel a tojások fehérjét, hozzá adva a vége felé 1 ek cukrot. A tojások sárgáját keverjük habosra a vaníliás és...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítése: A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk az olajjal és a cukorral, hozzáadjuk a lisztet, a sütőpor is, majd belekeverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet beleöntjük egy kis lábasba, hozzáadjuk a margarint, kakaót és összeforraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát és a cukrot, majd jól összekeverjük. Ut...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelforralunk kilenc deci tejet tíz deka cukorral. Közben habbá verünk kilenc tojásfehérjét három deka kristálycukorral, és a forró tejbe mártogatott evőkanállal galuskákat szaggatu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű