100g porkolt mogyoro
75g kokuszolaj
2 kk carob por
50g xylit
20g kokusztejpor
1. Olvaszd fel kíméletesen a csokoládét vízfürdő fölött vagy mikrohullámú sütőben. 2. Forgasd bele a krémsajtot és addig keverd, amíg egyenletes állagú lesz. 3. Válaszd szét a to...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet keverd össze a csipet sóval, és morzsold össze a hideg vajjal (késes robotgép megkönnyíti a munkát). Add hozzá a porcukrot, a felvert tojást és a hideg vizet. Ha jól ö...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA száraz alapanyagokat - a lisztet, a sütőport, a sót, a gyömbért és a fahéjat - egy tálban öszekeverjük. Egy másik tálba kimérjük a kókuszzsírt vagy olívaolajat, a cukrot, a citro...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lapokhoz a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét csipet sóval keményre felverjük, a sárgákat pedig a cukorral, olajjal, vízzel kihabosítjuk. A habhoz adjuk a sárgát, a sütőporral...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű