5 egész tojás,
20 dkg cukor-helyett amit használsz,
5 ev kanál hidegvíz.
Ezeket gyors fordulaton, fehéredésig habosítjuk (kb. 5 perc) közben egy edénybe
szitáljunk 15 dkg Zabpehely lisztet, fél csomag sütó port, és egy csomag hagyományos vanília pudingport.(Amennyiben kakaós piskóta alapot szeretnénk készíteni,
használjunk csokoládé pudingport) Ezeket keverjük össze, és öntsük apránként a felvert masszához. El melegített légkeveréses süt ben 175 fokon 10-12 perc alatt készre sütjük. A tészta alá javasolt süt papír használata.
A pudingpor használatával az elkészült tészta sokáig megőrzi frissességét, és megtartja állagát „nem esik össze”.
A tészta hozzávalóit: liszt, szobahőmérsékletű margarin, cukor, tojássárgája, vaníliás cukor és sütőpor, ha kell kicsi tejjel-tejszínnel alaposan összedolgozzuk. Lisztezett felüle...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat meghámozzuk és kimagozzuk. Az almanegyedeket 2 cm-es darabokra vágjuk. A citromot megmossuk és 1 nagy db citromhéjat lehámozzunk. Kinyomjuk a levét és összekeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 30 dkg lisztet a cukorral és 1 csomag sütőporral összekeverjük. Egy közepes nagyságú tepsit vastagon kikenünk margarinnal. Ezután beleszórjuk a liszt 2/3 részét, majd rámorzsolun...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű