40 deka sajt
1 nagy tojás
Magok, pl szezám, szotyi, tökmag (én ezeket tettem bele, de lehet még szezámpehely is), kb. 4-5 ek
A sajtot lereszelve összekeverjük a többi hozzávalóval. A sajtot meg kell kóstolni előtte, ha kellően sós, akkor ne sózzuk meg a keveréket!
Lapított golyószerűre formázzuk és úgy, helyezzük sütőpapírra, hogy 2-3 cm hely legyen köztük, mert a sajt miatt kissé el fog terülni.
Közepesen meleg sütőben, félidőben megfordítva, pirosasra sütjük. Frissen zseniális, és különben is elfogy mire kihűl smile hangulatjel
1. A főtt burgonyát áttörjük, hozzáadjuk a margarint, a sütőporral elkevert lisztet, ízlés szerint sózzuk, és tésztává gyúrjuk. 2. Lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz élesztőt fel futtatom a tejjel meg a cukorral aztán mindent jól össze dolgozok és fél órát pihen a hüttőbe utánna kb 1-cmre kinyujtom meg szórom reszelt sajtal a tetejét és ujny...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint, a sütőporral elkevert lisztet és 20 dkg sajtot összemorzsolunk, majd a tojássárgáját, a sót, pirospaprikát és borsot beledolgozva addig gyúrjuk, amíg össze nem áll....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1A sütőt előmelegítjük 200 C-ra. 2Az összetevőket alaposan összegyúrjuk, majd letakarjuk a tésztát, és 20 percig hűtőben pihentetjük. 3Nyújtsuk ki a tésztát vékonyra, az egyik...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű