70 g barnarizsliszt
40 g darált kókuszreszelék
30 g eritrit
15 g útifűmaghéj
3 dl víz
fahéj
Krém:
1 érett avokádó
200 ml Cocomas kókuszkrém
30 g eritrit
20 g kakaópor
1 dl víz
5 g zselatinpor
1 tk. konjak liszt
A tésztához valókat összekevertem (a sorrend sem is nagyon számít), kicsit állni hagytam, majd sütőpapíros tepsibe simítottam és 20 perc alatt megsütöttem.
A zselatint felolvasztottam a vízben. Az avokádót és a kókuszkrémet botmixerrel összekevertem, majd minden egyebet hozzáadtam. Hűtőben hagytam kihűlni.
A tésztalapot három részre vágtam, majd két réteg krémmel megtöltöttem. A sütemény tetejét megszórtam kakaóporral. (össz. 73 g CH)
A tészta hozzávalóit össze gyúrjuk majd ketté vesszük. Kinyújtjuk beletesszük a tepsibe megszórjuk zsemlemorzsával és mehet rá a töltelék. Kinyújtjuk a másik tésztát és mehet a tet...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojássárgáját tegyük egy keverőtálba, adjuk hozzá a porcukrot, a vaníliás cukrot és keverjük habosra. Kanalanként adagoljuk hozzá a mascarponét, majd az egészet lazítsuk fel a ke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük az alapanyagokat, olajba szaggatjuk evőkanállal. Porcukor vagy fahéj-lekvár való hozzá.
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét verjük fel a sóval kemény habbá. A sárgáját egy tálba a két fajta cukorral habbá verjük fel. Majd a sárgájához adagokban hozzáadom a lisztet. A felvert fehérjét ó...
Elkészítési idő: 40 per Nehézség: Nehéz