menu

Családireceptkönyv.hu

TEJSZINES MUSTÁROS KARAJ


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4-5
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


70 dkg sertéskaraj
1 evőkanál mustár
4 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
0,5 dl főzőtejszín
friss zöldpetrezselyem
só, bors

Elkészítés:


A húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy hőálló edénybe. A tejfölt, a mustárt, a tejszínt, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet összekeverjük, leöntjük vele. 180 fokon sütjük 20 percig, de néha megforgatjuk, majd kínálhatjuk.

TEJSZINES MUSTÁROS KARAJ

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sonkás-sajtos calzone
Sonkás-sajtos calzone

Pizzatészta A száraz hozzávalókat először összekeverjük, majd erre öntjük a többit. Kézzel vagy géppel jól átgyúrjuk, majd dagasztjuk, és konyharuhával lefedve minimum 1 ó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Tojással töltött fasírt rúd
Tojással töltött fasírt rúd

A tojásokat keményre főzzük, hideg víz alatt hagyjuk kihűlni. Majd eltávolítjuk a héjukat. A darált húst egy tálba öntjük, hozzáadjuk a nyers tojásokat, a zsemlemorzsát, a fűszer...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Mustáros-tejfölös karajszeletkék
Mustáros-tejfölös karajszeletkék

A húst vékony szeletekre, majd nagyobb kockákra vágjuk. Kevéske olajon fehérre pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Felöntjük vízzel, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Comb - Csemege sertéssült - OK
Comb - Csemege sertéssült - OK

1. A sertéscombot nem szeleteljük fel, hanem személyenként kb. 20 dkg nyers húst számítva, egyben, az alábbi módon megsütjük. 2. Tepsibe helyezzük, sózzuk, fokhagymával bedörzs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk