70 dkg sertéskaraj
1 evőkanál mustár
4 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
0,5 dl főzőtejszín
friss zöldpetrezselyem
só, bors
A húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy hőálló edénybe. A tejfölt, a mustárt, a tejszínt, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet összekeverjük, leöntjük vele. 180 fokon sütjük 20 percig, de néha megforgatjuk, majd kínálhatjuk.
Kell bele sertéstüdő és sertésszív egyenlő arányban. De én a szív helyett nyelvvel készítem. A húsokat egészben babérlevéllel, egész borssal, sóval, és 1 fej hagymával megfőzöm. (H...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesOlajon a hagymát üvegesre pároljuk, majd beletesszük az apró kockákra vágott húst. Lassú tűzön elkezdjük főzni addig, míg a hús kifehéredik. Ezután rászórjuk a borsokat , ételíze...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA húsba belekavarjuk az összes hozzávalót, és alaposan összedolgozzuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Fasírtokat formázunk belőle, és egy félbevágott baconnel körbetekerjük. Sütő papír...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük majd összekeverjük a darált hússal és az átmosott , lecsöpögtetett rizzsel. Sóval,borssal és őrölt pirospaprikával fűszerezz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű