- kb. fél kg karaj
- 250 g friss gomba vagy 2 doboz konzerv
- 2 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- őrölt kömény
- pirospaprika
- olaj
- liszt
A húsokat kiklopfoljuk egy picit majd sózzuk és borsozzuk. Ezután lisztbe forgatva elősütünk minden szeletet. A visszamaradt olajon megdinszteljük a felkockázott hagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a fűszereket és felöntjük pici vízzel. Mehet bele a felszeletelt gomba amit kicsit lepirítunk ?. Visszatesszük a húsokat a gombához és adunk hozzá némi vízet. Kb. 1,5-2 óra alatt puhára pároljuk a húst ?.
Párolt rizzsel, esetleg galuskával vagy tésztával tálaljuk.
Eredeti recept: Mancsi
Elkészítés: Készítsük el a tölteléket: A tojást meg tisztítjuk és vágjuk apró kockákra, adjuk hozzá a sót, borsot, tejfölt, az apróra vágott petrezselyem zöldet, a nyers tojást m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A sertéshúst ledaráljuk, rányomjuk a fokhagymát. 2 A vöröshagymát felaprítjuk, kevés olajon megfonnyasztjuk, majd a húshoz adjuk. 3 A rizst félig megfőzzük, és azt is a húshoz ad...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, a fokhagymát összetörjük, és a zsiradékon megpirítjuk. A hártyáitól megtisztított, kis kockákra vágott velőt hozzáadjuk a hagymához, majd sózzuk és fűszere...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBunda elkészítése: A krumplit lereszelem, a fokhagymával együtt, hozzáteszem a tojásokat, a lisztet, sózom, borsozom. A hússzeleteket kiklopfolom, sózom, majd ráfektetek 1-1...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű