Hozzávalók:
2-ostyalap
400-450gr háztartási keksz
200gr cukor
2-van.cukor
3,5dcl tej
250gr margarin
7-8 banános csoki
Elkészítése:
Az ostyalapokat nedves konyharuha közé tesszük puhulni, de nem eláztatni. A kekszet ledaráljuk. A tejet, cukrot, van.cukrot, margarint felforraljuk, ( addig amíg minden elolvad és összeforr), levesszük a tűzről, hozzáadjuk a kekszet, de nem mindet egyszerre, nehogy túl sok legyen, kenhető masszát kell kapni. Rákenjük a két ostyalapra, a közepét végig rakjuk a banános csokival, felsodorjuk, hagyjuk kihűlni, majd ujjnyi vastagságúra felszeleteljük. De lehet banáncsoki nélkül is, akkor kakaó, vagy csokiport adunk a masszához, és úgy kenjük az ostyalapra.
1,5 dl tej 3 dkg élesztő 2 kávéskanál cukor 50 dkg liszt 10 dkg cukor... aki édesebben szereti az tehet bele 5 dkg-al többet 15 dkg olvasztott vaj 1 ek vanilia kivonat a te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 180 fokra. Kikenünk egy tepsit. A csokoládét a vajjal vízgőz felett felolvasztjuk. A tojást a cukorral felhabosítjuk, majd a megolvasztott tojásos - vajas k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékeket a tészta előtt elkészítem, hogy kihüljenek, mire a tésztába tölteni kell. Az összetevőket összekeverem és felfőzöm. Gyorsan összeállítani, 4 részre osztani, nyújt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejbe beletesszük a fél margarint; a pudingport a cukorral kevés tejben csomómentesre kavarjuk el. Beleöntjük a tejbe a pudingot, és állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz