Hozzávalók:
50 dkg darált hús
1 diónyi vöröshagyma ( apróra darabolva)
2 gerezd fokhagyma ( apróra darabolva)
2 tojás
só, bors, vegeta ízlés szerint
Töltekék:
2-3 főtt tojás
10-15 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
Szokásos módon fasírt húst gyúrunk össze a hozzá valókból. Nejlonon, vagy folpackon elnyújtjuk a húst, rá reszeljük a főtt tojást, a sajtot és szorosan feltekerjük, kiolajozott/zsírozott tepsibe rakjuk,tojással lekenjük , előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Amikor kihűlt, csak akkor szeleteljük.
(Lehet bacennel betekerni a roládot, akkor nem kell tojással lekenni.)
A pác hozzávalóit összeturmixoljuk, majd egy éjszakára belefektetjük a hússzeleteket. Másnap először grillen körbepirítjuk, majd nagyjából 20 perc alatt tovább sütjük, úgy, hogy o...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket kiklopfolom (de nem kell vékonyra), besózom. Egyik oldalát mustárral kenem meg, a másikat piros arannyal. Alufóliára teszek egy bekent húst, erre hagymát karikázok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarját másfél cm-es darabokra vágjuk. Sózzuk és borsozzuk. Egy tepsit zsírral kikenünk, majd belefektetjük a húsokat és ráöntjük a vizet. Alufóliával lefedve 220 fokon kb 1 ór...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyűösszedolgozod, majd golyókat csinálsz belőle, és belecsavarod mindjárt egy szál baconszalonnába. Ebből az adagból nekem 16 db lett, 200 fokos sütőben, 30 perc alatt készen van.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű