Családireceptkönyv.hu

Húsos kuglóf


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


80 dkg darált hús
1 tojás
1 kk piros paprika
só, bors ízlés szerint
zsemle morzsa szükség szerint
olaj szükség szerint
Töltelék:
2 tojás
2 dl tej
10 dkg borsó
10 dkg sárgarépa
4 sült ( piros) paprika
20 dkg párolt gomba
só, bors ízlés szerint

Elkészítés:


A darált húsba elkeverni a tojást, sóval, borssal ízesíteni, hozzá adni a piros paprikát és a szükséges zsemle morzsát.
A kuglóf sütőt kiolajozzuk és jól bele nyomkodjuk a húst.
A meg tisztított sárgarépát apróra fel kockázzuk és a borsóval együtt meg pároljuk
A sült paprikát lebőrözzük, azt is apró kockákra vágjuk, a gombát vékonyra szeleteljük.
A tojást elkeverjük a tejjel, fűszerezzük, bele rakjuk a fel darabolt zöldségeket és a kuglóf sütőben lévő húsra öntjük .
180 fokra előmelegített sütőben 90 percig sütjük.
A kisült húst hagyjuk teljesen kihűlni, majd egy tálcára borítjuk , felszeleteljük és tálaljuk.

Húsos kuglóf

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Anita
SÜLT HÚS NAGYMAMA MÓDRA
SÜLT HÚS NAGYMAMA MÓDRA

A sertescombot nagyobb kockakra vagjuk. A hagymat felszeleteljuk vastagabb szeletekre. A fokhagymat aprora vagjuk. Egy edenybe beletesszuk a zsirt, es az olajat. Amikor a zsir...

Elkészítési idő: 2 ora
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Anikó
Fenséges puha csülök
Fenséges puha csülök

Tisztítsuk meg a csülköt egy késsel, mossuk meg jól és szárítsuk meg. Csináljunk néhány mélyebb vágást a csülök bőrén és tegyük bele a félbevágott fokhagymagerezdeket. Dörzsöljük b...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fűszeres mustáros máj (sütőben)
Fűszeres mustáros máj (sütőben)

Az előkészített májat helyezzük tűzálló tálba. A mustárt keverjük jól össze az olajjal, és adjuk hozzá a fűszereket. A fűszeres – olajos mustárt kenjük rá a májra, tegyünk rá alufó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Húsosfazék
Húsosfazék

,Kinyomkodjuk a káposztát, a levét nem öntjük ki (ha túl savanyú, át is mossuk). Egy fazék aljára elterítjük a káposzta felét. Közé nyomkodjuk a húsos csontokat. Rápakoljuk a nagy...

Elkészítési idő: 2 ÓRA
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk