1. emelethez:
- 25 dkg darált keksz,
- 5 dkg lágy margarin,
- 5 dkg porcukor,
- kevéske tej
2. emelethez:
- 25 dkg túró,
- 10 dkg porcukor,
- 2 dl „Hulala” (vagy „Habmester”) tejszín,
- 1 csomag vaníliás cukor
3. emelethez:
- 2 csomag „Aranka” (vagy ” Gála”) főzés nélküli vaníliás krémpor,
- 5 dl tej,
- 1 csomag vaníliás cukor
4. emelet
2 dl „Hulala” tejszín
1. emelet: A darált kekszet a porcukorral, margarinnal és fokozatosan hozzáadott tejjel linzer tészta keménységűre gyúrjuk (gyurma állagú). Ezt egy megfelelő edény alján egyenletesen elsimítjuk.
2. emelet: A túrót összetörjük, majd a porcukorral, vaníliás cukorral és a keményre felvert tejszínhabbal összekeverjük.
Rásimítjuk a kekszrétegre.
3. emelet: A krémport habverővel a tejjel, vaníliás cukorral kemény krémmé verjük.
Rásimítjuk a túrókrémre.
4. emelet: A tejszínt nagyon kemény habbá verjük.
Rákenjük a vaníliás krémre.
A tetejét reszelt csokoládéval is megszórhatjuk
Egy közepes méretű tepsi aljára rakunk egy sor kekszet. Egy nagy tejfölt kikeverünk 4 csomag vaníliás cukorral, ráöntjük a kekszre, és szépen egyenletesen elkenjük rajta. Ismét eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet beleöntjük az edénybe, hozzáadjuk a darabokra tördelt csokoládét, a barna cukrot, a pudingport, és sűrű krémmé főzzük. Ezalatt kikeverjük a tejfölt a vaníliás cukorral. Üve...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. Egy nagyobb tálban rétegezzük a piskótát (kisebb darabokra tördelve), vagy a rumos tejbe mártott babapiskótát az elkészített pudingot és tetszés szerint gyümölcsöt, vegyesen, va...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA dolgunk csak annyi vele, hogy valamennyi hozzávalóját alaposan összekeverjük. Diónyi halmokat golyókká nyomkodunk (erősen, hogy összeálljon), majd kilapítjuk kissé. Sütőpapíros...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű