1. emelethez:
- 25 dkg darált keksz,
- 5 dkg lágy margarin,
- 5 dkg porcukor,
- kevéske tej
2. emelethez:
- 25 dkg túró,
- 10 dkg porcukor,
- 2 dl „Hulala” (vagy „Habmester”) tejszín,
- 1 csomag vaníliás cukor
3. emelethez:
- 2 csomag „Aranka” (vagy ” Gála”) főzés nélküli vaníliás krémpor,
- 5 dl tej,
- 1 csomag vaníliás cukor
4. emelet
2 dl „Hulala” tejszín
1. emelet: A darált kekszet a porcukorral, margarinnal és fokozatosan hozzáadott tejjel linzer tészta keménységűre gyúrjuk (gyurma állagú). Ezt egy megfelelő edény alján egyenletesen elsimítjuk.
2. emelet: A túrót összetörjük, majd a porcukorral, vaníliás cukorral és a keményre felvert tejszínhabbal összekeverjük.
Rásimítjuk a kekszrétegre.
3. emelet: A krémport habverővel a tejjel, vaníliás cukorral kemény krémmé verjük.
Rásimítjuk a túrókrémre.
4. emelet: A tejszínt nagyon kemény habbá verjük.
Rákenjük a vaníliás krémre.
A tetejét reszelt csokoládéval is megszórhatjuk
A tejszínt felverjük, hozzáadjuk a cukorral ,tejjel kikevert tojássárgáját. Beleöntjük a fagyigépbe. Kb.20 perc alatt lehűl dobozba öntjük, fagyasztóba tároljuk. Mielőtt teljesen b...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA leveles tésztát hosszában kettévágjuk és átlósan kis háromszögeket vágunk belőle. A banánt kisebb hasábokra vágjuk. A háromszögek aljára kenünk 1-1 mokkáskanálnyi nutellát, erre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémhez a sós mogyoróvajat keverjük össze a mascarponéval és ízesítsük porcukorral. A tejszínhabot verjük fel és dolgozzuk össze a krémmel. A csokiöntethez melegítsük fel a s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát még a sütést megelőző nap kell összegyúrni! Olvasszuk fel a margarint és a mézet. Keverjük el a lisztben a mézeskalács fűszert, majd adjuk hozzá a tojást és végül egy fak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű