1 doboz konzerv csicseriborsó (lecsöpögtetve)
2 evőkanál szezámolaj
2 gerezd fokhagyma
fél citrom leve
só
őrölt színes bors
1-2 evőkanál sűrű tejszín (ez nem muszáj bele)
Turmixba pakolunk minden hozzávalót, és krémes állagúra
keverjük.
Mártogatósnak, pirítóshoz, előételnek vagy húsok
mellé kiváló étel. Magas fehérjetartalmú.
A sűrített tejet a tubusokból egy laposabb jénai tálba nyomjuk. A hőálló tálat egy olyan tepsire helyezzük, melyet a tál feléig fel tudunk önteni forró vízzel. Ezt meg is tesszük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű5 nagyobb birsalmát jó moss, meg, kefézd át, vágd 4 felé, vágd ki a magházat és bő vízben kb. 30 perc alatt főzd meg. A levet öntsd le szűrőn át. ( A léből készíthetsz ívó levet)....
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA legyalult tököt enyhén lesózzuk, fél óráig állni hagyjuk, majd kicsavarjuk, és egy tálba rakjuk. -Hozzáadjuk a lisztet, a durvára reszelt sajtot, a felvert tojást és az apróra v...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Nehéz