25 dkg Mester keksztekercspor
10 gr mester holland kakaópor
3 dkg édesítő (1:4)
10 dkg aszalt gyümölcs (nálam mazsola-aszalt barack-áfonya-ezt leturmixolva!!!)
25 dkg cukormentes sárgabaracklekvár
kb 0,5-1 dl víz
+ kókuszreszelék a forgatáshoz
Az összes alapanyagot jó alaposan összedolgozzuk, majd 30 percet pihentetjük.
Majd golyókat formázunk belőle, és kókuszreszelékbe forgatjuk.
A lisztet egy nagyobb tábla szitáljuk, hozzáadjuk a sót, cukrot és a vajat kisebb darabokban, majd morzsás állagúra összedolgozzuk. A tojást a tejszínnel kikeverjük és hozzáöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA langyos cukros vízben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet összekeverjük a sóval, útifűmaghéj liszttel majd hozzáadjuk a joghurtot, majd a felfuttatot élesztőt és a mixerdagasztój...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA keményítő kivételével a hozzávalókat felteszem főni 2,5-3 liternyi vízben. Amikor megpuhult a lencse (a többi hozzávaló addigra már biztos, hogy puha) 1 merőkanálnyi lencsét, az...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Nehéz1.Őröld a lenmagot (vagy vásárolj őröltet), majd keverd össze a tojással és a sajttal. 2.Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezd át a tésztát és formázz belőle kör alakot. Ekkor...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű