1 fej vöröshagyma
- 2 szál répa
- 2 szál gyökér
- 1- 2 gerezd fokhagyma
- 2 - 3 halványító zellerszár
- 30 dkg füstölt kolbász
- 1 konzerv csicseriborsó
- fél kg burgonya
- chili
- 2 ek sűrített paradicsom
- petrezselyemzöld
- só, bors - ízlés szerint
A zöldségeket tetszés szerint daraboljuk fel és kevés olajon dinszteljük meg, adjuk hozzá a felkarikázott
kolbász és pirítsuk pár percig. Öntsük fel vízzel és főzzük félpuhára. Közben ízesítsük.
2. Ekkor adjuk hozzá a feldarabolt burgonyát és a lecsöpögtetett csicseriborsót, majd főzzük készre.
3. Tálaláskor szórjuk meg chilivel, petrezselyemzölddel és kínáljuk pirítóssal.
Konzerv csicseriborsóval gyors étel.
Egy nagyobb lábasban a zsiradékot felhevítjük. Beleszórjuk a köménymagot, és egy picit megfuttatjuk. A liszttel rántást készítünk, belereszeljük hagymát, a fokhagymát, majd végül...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1A cipók tetejét levágom, belüket kiszedem óvatosan. Egy keveset hagyok benne is, hogy ne ázzon át könnyen a "tányér". Sajtkrémleves recept cipóbanSajtkrémleves recept cipóban 2A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát, fokhagymát a zsiradékon kissé megfonnyasztjuk, majd rátesszük a feldarabolt csirke aprólékot, sózzuk, borsozzuk, fehéredésig piritjuk majd fedő alatt páro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst hideg vízbe oda rakjuk főni,ha felfőtt lehabozzuk a fűszereket, megpucolt zöldségeket hozzá adjuk.Készíthetünk hozzá tölteléket amit a levessel együtt főzünk meg.A vége felé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű