35 dkg Mester süteményliszt
25 dkg margarin vagy vaj (Ligával készítve tejmentes lesz a keksz)
10 dkg porcukor
2 vaníliás cukor
2 csomag különböző ízű gluténmentes pudingpor (egyenként 40 g)
Én csináltam már banános,tejkaramellás (ez nem tej mentes) ,vaníliás,szamócás pudingporral is :)
De volt olyan is hogy csak vaníliás volt és többfelé vettem majd ételfestékkel színeztem.
A pudingpor kivételével a hozzávalókat összekeverjük majd kétfelé vesszük és mindkettőbe belegyúrunk egy-egy csomag pudingport.Diónyi golyókat formázunk,tepsibe tesszük majd villával kicsit megnyomjuk,hogy a mintája benne legyen. 180 fokon kb 15-20 percig süssük.Vigyázzunk ne kezdjen barnulni mert akkor nem lesz szép a színe.
Ha tarka kekszeket akarunk akkor kétféle tésztából csinálunk golyót,de ne nagyon elegyítsük össze, mert akkor nem lesz látható a minta.
A recept csupán ennyi: A túrót jó alaposan elkeverjük a búzadarával, a prézlivel a tojásokkal és a porcukorral. Ezután ízesítjük egy egész citrom héjával és egy pici sót is tesz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítettem 180 fokra. A tepsit kivajaztam és kiliszteztem. A lisztben elkevertem a sütőport. A tojásokat megmostam és különválasztottam. A fehérjét a porcukor felével...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőt előmelegítem 190 fokra, alsó-felső légkeveréses módban. Összekeverem külön a lágy és a száraz hozzávalókat, majd egy tálba öntöm, és jól elkeverem. Minimum 10 de inkább 2...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA meggyet megmossuk, kimagozzuk. Egy mélyebb tálba mérünk minden hozzávalót, belekeverjük a meggyet és összeturmixoljuk. Ha szeretnénk, hogy még krémesebb legyen, akkor a kókus...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű