menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtos-túrós rúd glutén- és laktózmentesen


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


125 gramm Nutri-free Mix per Pane liszt
125 gramm Schär Mix B liszt
250 gramm margarin (én Ligát használtam)
250 gramm laktózmentes túró
1 tojás
1 tk só

Tetejére kenéshez: 1 felvert tojás
Szóráshoz: laktózmentes trappista sajt

Elkészítés:


A tészta hozzávalóit egy tálba mértem, kézzel összegyúrtam és fél órára hűtőbe tettem. Fél óra leteltével a tésztát rizsliszttel megszórt szilikon lapra borítottam, párszor átgyúrtam, majd kb. fél centi vastagra, téglalap alakúra nyújtottam, tetejét pedig felvert tojással lekentem. Derelyevágóval felcsíkoztam, megszórtam reszelt sajttal és sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztattam...
200 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt szép aranybarnára sütöttem..

Sajtos-túrós rúd glutén- és laktózmentesen

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Joghurtos-sós kifli
Joghurtos-sós kifli

Az élesztőt a cukor felével a langyos tejben felfuttatjuk. A lisztet, a tojást, az olajat a joghurtot és a felfuttatott élesztőt egy nagy tálba tesszük és tésztát gyúrunk belőle. K...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Saftige Ei-Tunfisch-Muffins
Saftige Ei-Tunfisch-Muffins

Den Backofen auf 175 Grad Umluft vorheizen. Die getrockneten Tomaten in kleine Stücke schneiden. Alle Zutaten in eine große Schüssel geben und solange rühren, bis sich alles gl...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
Sós rudacskák
Sós rudacskák

1.A lisztben a vajat elmorzslojuk,hozzáadunk egy tojást,kétkanál tefölt, egy csapott teáskanál sót,és jól összegyújuk. 2.A tésztából cipót formálunk, tányérra rakjuk,letakarjuk eg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Sajtos kifli/Kalci
Sajtos kifli/Kalci

Lisztet egy tálba öntjük és belekeverjük a sót. Közepébe mélyedést készítünk, ide morzsoljuk az élesztőt és ráöntjük a langyos vizet, amibe korábban a mézet feloldottuk, majd belet...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk