400 ml tejszín
570 g cukor
200 g kakaó
140 g+ 430 vaj
A tejszínt a cukorral felforraljuk. Forrón belekeverjük a 140 g vajat és a kakaót. Erős szálra főzzük, ha kihűlt a maradék vajjal kihabosítjuk a krémet.
A vizet összeforraljuk a zsírral, hozzáadjuk a sót meg a cukrot, beleszórjuk a lisztet, és csomómentesre kavarjuk. Ezután addig főzzük tovább, míg az edény falától elválik. Félreve...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesAz almát előkészítem, szeletelem. A tésztát géppel kikeverem. A lisztet kanállal forgatom bele. Az almát szép sorban lerakom egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Megszórom a fahéjas...
Elkészítési idő: 2 óra + Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat kézzel összemorzsoljuk, majd a tojással tésztává állítjuk össze.Egy órát hűvös helyen pihentetjük.Pihentetés után a tésztát egy kicsit összegyúrjuk, hogy puha legy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingport a cukorral elkeverjük. A tejet fokozatosan hozzáadva csomómentesre keverjük, és lassú tűzön sűrűre főzzük. Ha kész, beledobjuk a vajat, és amíg el nem olvad, kevergetj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű