400 ml tejszín
570 g cukor
200 g kakaó
140 g+ 430 vaj
A tejszínt a cukorral felforraljuk. Forrón belekeverjük a 140 g vajat és a kakaót. Erős szálra főzzük, ha kihűlt a maradék vajjal kihabosítjuk a krémet.
Jól összekavarom a hozzávalókat és kikent tepsiben 150 fokon kb 45 percig sütöm. Mikor kihűlt tetszés szerint felvágom. A vajat felolvasszuk hozzáadjuk a porcukrot a kakaót a te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és a cukrot összekeverjük majd fokozatosan adagoljuk a lisztet Könnyen gyúrható tésztát készítünk. Használhatjuk almás pitének,islernek,vagy lekvárral töltött linzernek.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szobahőmérsékleten megpuhult vajat habosra keverem a porcukorral és hozzáadom a vaníliát, a sót, a felvert tojást. Ezeket együtt jól kikeverem, majd beleszitálom a lisztet. Alap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNagy barna tepsibe való adag.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz