18 dkg kristálycukor
18 dkg liszt
1 csomag sütőpor
6 tojás
A tojásokat szétválasztjuk, először a fehérjét kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a tojássárgáját és a kristálycukrot. Végül hozzákeverjük a lisztet és a sütőport. Kivajazott, kilisztezett tepsiben (vagy sütőpapírral kibélelt) 20 perc alatt (tűpróbáig!) sütjük.
Hozzávalókat összekeverjük , 10-12 óra hűtőben pihen. Forrásban levő sós vízben kifőzzük. Édes tejföllel vagy vanília sodóval tálaljuk
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz-egy magasabb falu tálba ( jénaiba -sorakoztatjuk a kekszeket -meglocsoljuk a Kb 1.5 dl tej+ porcukor + rumaroma keverékkel -megfőzzük az első adag pudingot -2 pudingot + 6 dl...
Elkészítési idő: 25 Nehézség: KözepesElkészítés: Egy nagy lábasban a tejet a vízzel együtt feltesszük főni, beleszórjuk a zabpelyhet, a kókuszreszeléket, az édesítőt és a fehérjeport, felforraljuk, majd lassú tűzön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínt keményre felverjük, hozzáadjuk a túrót, cukrot, vaníliás cukrot és a csomagolás szerint elkészített zselatint. Az áfonyát és szedret, kevés cukorral vagy mézzel összetör...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: Könnyű