paradicsom
só
bors
juhtúró
A paradicsomokat megmossuk a tetejüket levágjuk és félretesszük , a belsejüket kivájjuk , sózzuk borsozzuk és egy tálcára lefele fordítva ráhelyezzük őket . Elkészítjük a krémet ,juhtúrót vajjal sóval és borssal elkeverünk , és ezzel a masszával töltjük meg a paradicsomokat , a levágott tetejüket visszahelyezve rájuk tálaljuk .
A csirkemellről levesszük a csontot. Így kapunk 2 db mellet. A húst beszórom a fűszerkeverékkel,kissé borssal is meghintem és bőven megszórom zúzott fokhagymával. Egy tálba tesz...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KönnyűSós vizet teszünk forrni, majd forrástól számítva 5-10 percig főzzük a fagyasztott zöldségeket. A tojássárgáját simára keverjük az olajjal, majd fűszerezzük, felöntjük a tejföll...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pácolt sárgarépához összekeverjük az ecetet, cukrot, sót és a vizet, addig keverjük, amíg minden teljesen feloldódik. A fölszeletelt sárgarépára öntjük, és zárt, műanyag dobozban...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy fazék sós vízben főzzük ki a tésztát a megfelelő puhaságig. Tegyük a citromlevet, csilit egy tálba a fele mennyiségű bazsalikommal és a korianderrel, majd ízlés szerint só...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű