paradicsom
só
bors
juhtúró
A paradicsomokat megmossuk a tetejüket levágjuk és félretesszük , a belsejüket kivájjuk , sózzuk borsozzuk és egy tálcára lefele fordítva ráhelyezzük őket . Elkészítjük a krémet ,juhtúrót vajjal sóval és borssal elkeverünk , és ezzel a masszával töltjük meg a paradicsomokat , a levágott tetejüket visszahelyezve rájuk tálaljuk .
Szükség szerint a zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és lecsepegtetjük. A főtt, húsvéti sonkát vékony csíkokra vágjuk, a tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk, majd ci...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szép, egészséges krumplikat mossuk meg, és sós vízben főzzük meg héjastól. A hagymát pucoljuk meg, és vágjuk fel kockákra. Nem kell vele finomkodni, de azért túl dur...
Elkészítési idő: 15+ 25 perc Nehézség: KönnyűA bulgurt beáztatom két-háromszoros mennyiségű vízbe és fél-egy órát állni hagyom. A petrezselymet és a mentát felaprítom, a hagymát durvára felkockázom. A paradicsomot négybe vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálban összekeverjük ecetet+ sót + borsot, folyamatosan keverve hozzáadjuk az olajat, köményt . Végül bele tesszük a céklát és az almát, alaposan összeforgatjuk, hogy mindenhol...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű