paradicsom
só
bors
juhtúró
A paradicsomokat megmossuk a tetejüket levágjuk és félretesszük , a belsejüket kivájjuk , sózzuk borsozzuk és egy tálcára lefele fordítva ráhelyezzük őket . Elkészítjük a krémet ,juhtúrót vajjal sóval és borssal elkeverünk , és ezzel a masszával töltjük meg a paradicsomokat , a levágott tetejüket visszahelyezve rájuk tálaljuk .
A pirított kenyérkockák elkészítése: Vágjuk fel a kenyeret kb. 1,5 cm-es kockákra. A kés lapjával (vagy fokhagymanyomóval) préseljük össze a 2 nagy gerezd fokhagymát. Egy tálban ke...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. A paradicsomokat megmossuk és cikkekre vágjuk. 3 db lilahagymát felkarikázzuk, 1 db-ot pedig apró kockákra vágjuk. 2. Elkészítjük az öntetet: a cukrot és az ecetet kevés vízzel...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűAz almákat megmosom, négy részre vágom, a magházát eltávolítom, és apró kockákra vágom. A zellert is megtisztítom, nagy lyukú reszelőn lereszelem, és egy nagyobb tálban összekevere...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét narancsot féreteszünk,a többit meghámozzuk,lehetőség szerint minél kevesebb fehér rész maradjon rajta.A husát először ketté.majd vékony szeletekre vágjuk.A fél kiló almát megti...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű