..Hozzávalók...4 közepes padlizsán, 2 főtt tojás, 2 evőkanál olaj, 1 evőkanál tejföl, 4 cikk fokhagyma, 1 evőkanál mustár, só ízlés szerint.
1. A padlizsánt parázson vagy gázrózsára helyezett sütőlapon megsütjük, még forrón megpucoljuk, levét lecsöpögtetjük, majd fakéssel pépesre zúzzuk. 2. A főtt tojást finomra reszeljük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd a tejföllel, mustárral, sóval és olajjal habosra kavarjuk. 3. Hozzáadjuk a pépesre zúzott padlizsánt, összekavarjuk és utánsózzuk, ha szükséges.
Elkészítés: Mosd meg a gyümölcsöket és a zöldségeket. Távolítsd el az alma magházát, majd aprítsd apró darabokra. Aprísd fel a brokkolit kicsit blansirozni, a hagymát és a diót...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát félkarikákra szeleteljük, majd forró zsíron megfuttatjuk és rádobjuk a felszeletelt gombát, megsózzuk. Amikor már a gomba levet engedett felöntjük pici vízzel, hozz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesAz édesburgonyát meghámozzuk, kétcentisre kockázzuk, lobogó sós vízben megfőzzük, kihűtjük. Egy nagy tálban összekeverjük a mártáshoz valókat: a majonézt, tejfölt, petrezselymet, s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzínes, egészséges, vitamindús vacsora. Teljesen natúr íz, semmi öntet, mégis isteni. Szeleteld fel és finoman forgasd össze a hozzávalókat és tálalásnál a 1-1 főtt tojás köré ren...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű