1 kg zöldbab
friss kapor
3 gerezd fokhagyma
4 evőkanál majonéz
3 evőkanál tejföl
1 teáskanál édes mustár
1 evőkanál citromlé
só, bors
A zöldbabot sós vízben megfőzzük. (Akár mirelit babot is használhatunk) Szűrőbe tesszük és lecsöpögtetjük, hagyjuk kihűlni. A majonézt, a mustárt, a tejfölt és a citromlét összekeverjük, fűszerezzük ás hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. A babot egy tálba tesszük és az öntetet is hozzákeverjük. Megszórjuk az apróra vágott friss kaporral és lehűtjük.
1. Tunjevinu dobro ocjediti od tekucine. Dodati joj sad povrce po zelji skeceno na kocke, kolutove. Zaciniti sa soli, biberom, sokom limuna i uljem i dobro sve izmjesati. Salata j...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJelenleg itt vagy: Főoldal > Előétel receptek > Sajttekercs Sajttekercs recept Galéria (1) Sajttekercs Beküldve: 2013.04.02. Kategória: Előétel receptek Küldte: Balog Erika...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát felaprítjuk. A túrót a pirospaprikával kikeverjük (annyi paprikát adunk hozzá, hogy narancssrága színű legyen a keverék), fűszerezzük sóval, borssal. Hozzáadjuk a hagymát...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűAz uborkát meghámozzuk, vékony karikákra (1 mm) gyaluljuk. A vékony karikákra szelt paprikát, a sót és a zúzott fokhagymát hozzáadjuk. 10 percig állni hagyjuk, majd alap...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű