50 dkg darált keksz
25 dkg margalin
3 dl meleg tej
1 mandula aroma
1 rum aroma
30 dkg porcukor
4 kanál kakaó
1 tábla tortabevonó
Porcukrot,kekszet,tejet,margalint össze gyurjuk. megfelezzük és egyik felébe megy a kakaó másikba a mandula aroma.
Tálcára simitjuk a barna tésztát,rá a zöldet és végül csoki öntetet simitunk rá
Először az almát mossuk meg, hámozzuk és reszeljük le. Ízesítsük az alma érettségétől (édességétől) függően cukorral, fahéjjal, vaníliás cukorral, keverjük el és hagyjuk addig álln...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA feldarabolt vajat a cukorral, a liszttel, a sóval, és a mandulával dolgozzuk össze nyújtható tésztává. Fóliába csomagolva tegyük egy éjszakára hűtőszekrénybe. Másnap a tésztát k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta: 170 fokon barnára sütöm Krém: a vajon kívül mindet összeturmixolom, majd felfőzöm, mint a pudingot. Leveszem a tűzről, akkor megy bele a vaj (nem kell megolvasztani), majd...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük. Egy evőkanál segítségével a forró olajba szaggatjuk. A tészta magától fog megfordulni az olajban. (Ez azért jó, mert akkor biztosan átsül a belseje.)...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes