nagy fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 vagy 2 paradicsomos babkonzerv (lehet csípős is)
A hagymát félkörökre vagy csíkokra vágjuk, kevés olajon puhára pároljuk, majd ráöntjük a konzerv tartalmát, só, bors és összefőzzük. Kész
Miért jó? Lehet hozzá még bármilyen zöldséget adni: sárgarépát, zöldbabot, borsót, kukoricát, pritamin paprikát stb. Vegetáriánus, sőt, ha úgy tetszik vegán, és laktató, gyorsan kész és köretnek is jó.
Akinek nem szimpi a babkonzerv, főzzön külön tetszőleges fajta babot és melegítse össze házi paradicsomlével Jó étvágyat!
Tyler Florence, a Food Network séfje viszont újrafogalmazta a krumplipürét. Az amerikai szakács szerint a tökéletes krumplipüré titka, hogy azt nem vízben, hanem vajjal összekevert...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük, majd sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és kiolajozott tepsibe tesszük, hozzáadjuk a felszeletelt bacont és az apróra vagdosott mozzarellát is...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1.) Szeleteljük fel a zsemlét és vágjuk közel egyenlő méretű kockákra. 2.) Forrósítsuk fel az étolajat egy serpenyőben, öntsük bele a zsemlekockát. A zsemle magába fogja szívni a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesforrásba lévő vízbe rakjuk, újra forrásig főzzük, lezárjuk, utána 4 percig állni hagyjuk a vízben.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz